≫ 

Bogoljub Karić proslavio 66. rođendan: Ne obazirite se na cifre, dragi moji! Pomažite jedni drugima

- Veliko hvala svima koji su danas, kao i svih ovih godina, sa mnom - napisao je na svom Fejsbuk nalogu Karić

  • 3
Bogoljub Karić Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić je sa svojim prijateljima na Fejsbuk nalogu podelio sreću i radost koje su mi priredili njegovi najbliži - prijatelji i saradnici povodom njegovog 66. rođendana koji proslavlja danas.

Njegovu objavu sa društvene mreže Fejsbuk prenosimo vam u celosti.

- Dragi moji, nauka je velika stvar, svi živimo po zakonima fizike! Ali, ubeđen sam i osećam, da tu ima još mnogo neistraženog. Posebno u oblasti nauke o proticanju vremena! Danas mi, evo, moji najbliži, moji prijatelji i saradnici, čestitaju 66. rođendan! A ja vidim i osećam po sebi, po mojoj energiji, po elanu, po planovima i idejama koje iz mene ključaju, da mi je tek 36!

Još kada mi ovako, sa puno ljubavi i iskrenim željama, moji saradnici sa raznih naših gradilišta, iz raznih zemalja, požele zdravlje i nove uspehe onda me obuzme ogromna sreća i još veća želja da još brže i bolje idemo dalje! Srećan sam jer smo, eto, uspeli da stvorimo jednu veliku porodicu, da okupimo ogroman broj ljudi koji ima iste želje, isti cilj i isti elan za rad i život, koji u našoj firmi vidi svoju budućnost i perspektivu za sebe i svoju porodicu! Ima li veće sreće nego kada svoju radost i uspehe deliš sa drugima!

Zato - veliko hvala svima koji su danas, kao i svih ovih godina, sa mnom!

Posebno hvala članovima moje divne velike porodice, koja me je uvek bodrila i podržavala, počev od naših roditelja, koji su evo i danas, i uvek, uz mene, uz nas, mada su se fizički preselili u onaj drugi, večni svet - napisao je Karić, pa dodao:

- Na ovakav dan, kada čovek uvek nekako pokušava da napravi neki prolazni rezime dosadašnjeg života, posebno me raduje da su naša deca, naša najveća radost, ponos i nada, postali svoji, zreli, dobri ljudi, zasnovali svoje porodice i da smo, moja Mara i ja uspeli da im pomognemo da postanu odgovorne ličnosti i da polako preuzimaju ne samo naš biznis i našu firmu već i plamen i svetlo naše porodice i naše tradicije!

Kada na sve to pogledam, zapitam se - može li za čoveka biti veće sreće? Kako onda da verujem toj cifri 66? Nikako!

Ne obazirite se na cifre, dragi moji! Ne gledajte u kalendare i lične karte! Gledajte u svoje najbliže, pomažite jedni drugima, "ljubite bližnjega svog", kako nas i Hristos uči, onda ni godine nisu važne - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA