Psi lutalice preklale 70 ovaca i jaganjaca na salašu kod Čonoplje

Kako se navodi u komentarima ispod ove objave, psi, pa makar bili i lutalice, nikada ne bi uradili ovako nešto

  • 13
psi lutalice, preklane ovce Foto: Facebook, Dobra zemlja/Sanela Drinić

Psi lutalice navodno su usmrtili 40 sjagnjenih ovaca i 30 jaganjaca na salasu kod Čonoplje. Vlasnici su očajni jer kako navode za ovo niko neće da odgovara, a iz straha od lutalica ni decu ne smeju da puštaju na ulicu.

Kako se navodi u komentarima ispod ove objave, psi, pa makar bili i lutalice, nikada ne bi uradili ovako nešto. Drugio su pak mišljenja da kad su psi u čoporu svašta od njih može da se očekuje. Kako navode upućeni, šteta iznosi između 7.000 i 10.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    18. januar 2020 | 17:24

    Gde su sad ovi za zaštitu pasa da se oglase

  • Deks

    18. januar 2020 | 17:16

    U Srbiji je sve bitno i zaštićeno sem Srpskog stanovništva uzdizemo štetočine i idemo do samouništenja

  • Zemljoradnik

    18. januar 2020 | 17:02

    Steta vlasniku mora biti svakako nadoknadjena od strane gradske uprave a po proceni njihovog clana komisije, ako vlasnik smatra da je steta mala sto se u vecini slucajeva i desava onda ne potpisuje zapisnik o saglasnosti sa stetom i postupak ide automatski na na sud gde stetu utvrdjuju veterinarski vestaci koja je realna i ista sa trenutnom cenom na trzistu. Znam to iz licnog iskustva 2 puta mi je to placeno i oba puta preko suda. Najgore u svemu tome je to sto stetu zapravo placa narod odnosno gradjani dok drzava stiti i ne sankcionise one koji pse bacaju i pustaju gde stignu dok se ogromne pare iz inostranstva slivaju za zastitu pasa lutalica koje zavrsavaju ko zna gde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA