≫ 

Obrt posle navodne krađe u Novom Sadu: Žena sa snimka vratila telefon nakon 3 dana i ima objašnjenje

Žena kaže da je telefon radnice butika spakovala misleći da je njen

  • 44

Žena, koja je 15. januara u jednom novosadskom butiku uzela mobilni telefon prodavačice, je nakon pisanja Telegrafa ali i pošto je slučaj prijavljen policiji, aparat vratila.

Sve se desilo, tvrdila je, slučajno i nenamerno - jednostavno, mislila je da je telefon koji stoji na pultu njen, pa ga je ponela kući.

- Želimo da vas obavestimo da je gospođa sa snimka navodne krađe mobilnog telefona u našem butiku u Novom Sadu isti vratila našoj radnici. U pitanju je bio nesporazum, a ne namerna krađa. Naime, gospođa je pakujući svoje stvari nakon kupovine i plaćanja, spakovala i telefon koji se nalazio na pultu misleći da je njen - javili su nam iz ovog butika.

Srećom, telefon za koji je žena dva dana mislila da je njen, sada je ponovo kod vlasnice Nataše.

- Ona ga je vratila. Da li ga je ukrala ili ga je slučajno uzela, ne znam, ali dva dana ga je držala kod nje. Rekla je da je slučajno, ali njen telefon nije samsung S10, njen ima ljubičastu masku, a moj zelenu - kazala nam je radnica Nataša.

Ceo slučaj zabeležila je kamera u butiku. Mušterija je izlašla iz kabine, pošto je probala džemper. Došla je na kasu, a onda je uzela ne samo džemper, već i telefon. Oči tada nisu bile uprte u nju - Druga zaposlena vraćala je robu, a Nataša se nakratko sagla ispod pulta.

Pošto je stvar rešena, policija više ne mora da radi na slučaju, a ovo može da bude nauk svima - pazite svoje telefone, mogu da nestanu i slučajno i namerno!

VIDEO: Naizgled fin i skockan čovek pitao da mu sipaju gorivo, pa počinio sramotnu pljačku u srpskom gradu

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada Bg

    18. januar 2020 | 21:00

    Smešan joj je izgovor.....

  • Đura

    18. januar 2020 | 20:58

    Možda je kleptoman.Telefon može da se locira i lako da se nađe.

  • Ja sam psiho 👻

    18. januar 2020 | 20:53

    Slučajno je uzela a posle je bio blam da ga vrati.100% je to prava istina!👻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA