≫ 

Danas počinje vanredno zasedanje Skupštine: Pred poslanicima Predlozi izmena Zakona o obrazovanju

Poslanici će raspravljati i o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Rusije o predaji Peterburškog lista Miroslavljevog jevanđelja Srbiji i slika Nikolaja Konstantinoviča Reriha Ruskoj Federaciji

  • 1

Skupština Srbije počeće danas 12. vanredno zasedanje, sazvano na zahtev Vlade Srbije, a na dnevnom redu biće više zakonskih izmena i dopuna.

Između ostalih, pred poslanicima će se naći i Predlog izmena i dopuna Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o dualnom obrazovanju.

Na dnevnom redu sednice je i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o kulturi, Predlog zakona o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti.

Takođe, poslanici će raspravljati o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Rusije o predaji Peterburškog lista Miroslavljevog jevanđelja Srbiji i slika Nikolaja Konstantinoviča Reriha Ruskoj Federaciji.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    20. januar 2020 | 16:19

    Dualno obrazovanje trazi EU, pa po njima donosimo Zakon?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA