Kad je taksista rekao Snežani zašto vozi non-stop, reči o bolesnom sinu su je zabolele. Sad ga traži

Platila je i preplatila vožnju

  • 2

Život ponekad piše romane. Život ponekad ume da ostavi bez teksta. Dok mi žurimo ulicom i gledamo svoja posla, shvatimo da nekad i tuđa posla mogu da budu naša... Kad ne želimo da zabadamo nos, već samo da pomognemo... Jer i nama možda sutra zatreba pomoć.

Snežana iz Zrenjanina je podelila emotivnu objavu na Fejsbuku. Vozila se taksijem i dok je ćaskala sa taksistom saznala je da je prethodnu noć imao vožnje do 2 sata ujutru, a da je s novim radnim danom počeo već u 5 sati. Putnica mu je dobronamerno sugerisala da to nije dobro ni za njega ni za njegove putnike, da vozi premoren.

Neće niko da mi pozajmi

- Moram, gospođo. Sin mi ima osam godina i bolestan je. Sakupljam pare za magnet. Neće niko da nam pozajmi - rekao je taksista.

"Ćutala sam. Zabolela me tuga i beznađe u tim teškim rečima. Zabolelo me je što je ovaj prokleti Balkan došao do dna. Zabolelo me je što ono što treba da nam je sveto, nije sveto. Deca!! Budućnost ostaje na njima. Kakvi smo to ljudi postali. Ćutala sam", napisala je Snežana.

objava Snežane Maljice Printskrin: Facebook

Dala je sav novac koji je imala kod sebe

Platila je i preplatila vožnju. Dala je sav novac koji je imala kod sebe.

- Samo sam podigla ruku u znak pozdrava. Čula sam iza sebe "Gospođo, nemojte." Otišla sam šapćući "Daj mu, Bože, da mu dete ozdravi".

Kako je rekla Snežana za Telegraf, već se javilo dvoje Novosađana da pomogne. Zvala je taksi udruženje s namerom da pronađe vozača, ali nisu hteli da joj daju broj njegovog telefona, pa je ona ostavila svoj i nada se da će joj se taksista javiti.

Ovim putem i redakcija Telegrafa poziva taksistu da nam se javi da objavimo apel za pomoć njegovom sinu.

Nije tačno da nema dobrih ljudi, neki put im je samo potrebno pokazati smer.

(J.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićko

    23. januar 2020 | 20:14

    Ne mora da skuplja dalje , ja ću zakazati Magnetnu rezonancu za to dete i platiti je , ako čovek čije je dete bolesno čita ovo što pišem ili gosp.Snežana - slobodno neka me pozovu , u sledećoj poruci za koju molim da se naravno ne obajavljuje ću pustiti moj broj telefona , predpostavljam da postoji neko ko uredjuje komentare tako da ne objavljujem javno broj nego neka se jave redakciji Telegrafa i oni neka daju moj broj telefona da se javite a opet kažem broj ću pustiti u narednom komentaru-poruci i imaćete ga u redakciji , svako dobro želim za to dete i sve bolesne i nesretne ljude od srca , UZDRAVLJE !!Naravno JAVITE SE MOLIM VAS !!!

  • Toki

    23. januar 2020 | 17:39

    A za Abramovićku i njenu "umetnost", 1,3 miliona € se iskešira bez problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA