≫ 

Bahati i pripiti maloletnici pucali iz pištolja usred Jagodine: "Još ne možemo da smirimo dete"

- Video sam kako vozač pruža ruku kroz prozor i pištoljem puca u vis. Prizor me je prenerazio - ispričao je očevidac

  • 10

U glavnoj jagodinskoj ulici od ugostiteljskog objekta "Izgubljeno jagnje" do Čočetove pa kasnije ka Ćupriji, maloletna lica uznemirila su u četvrtak uveče građane Jagodine, pucnjavom iz, prema nezvaničnim informacijama, pištolja - plašljivca.

- Bili su kolima ispred mene, a ja u kolima sa porodicom i detetom. Video sam kako vozač pruža ruku kroz prozor i pištoljem puca u vis. Prizor me je prenerazio. U tom trenutku pomislio sam samo kako da sačuvamo glave. Sve se dešavalo u Čočetovoj ulici, kasnije sam čuo da su pucali kroz ceo grad - priča jedan od očevidaca.

On dalje objašnjava da su maloletnici skrenuli kod menjačnice na početku Čočetove ulice, ali da ih je ubrzo policija zaustavila kako bi proverila šta se desilo i šta su videli.

- Šokiran sam. Dete mi je doživelo stres, ne možemo da ga smirimo. Nečuveno je šta se dešava. Ni na kraj pameti mi u tom trenutku nije bio pištolj plašljivac već to da se radi o pravom pištolju. U Čočetovoj je bilo ljudi, verujem da su svi u šoku - priča on.

- Kada maloletnici pucaju iz plašljivca, šta će biti kada postanu punoletni? Iz kakvog će pištolja tada pucati. Sve ovo što se dešava nije dobro i nisam optimista - kaže jedan od građana Jagodine.

Lica koja su pucala iz vozila u pokretu, kako prenose mediji, bila su u vidno alkoholisanom stanju.

Video: Pucnjava u školi u Velikoj Plani: Muškarac upao među đake sa automatskom puškom

(Telegraf.rs/Infocentrala.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo napred

    24. januar 2020 | 12:07

    Al tako ispred skupštine i zgrade vlade, a ne običan svet da uznemiravate

  • Beogradizacija

    24. januar 2020 | 12:40

    Pijani maloletnik vozi kola i puca kroz prozor u sred grada?! Pa koliko je to prekršaja u jednom slučaju?😠 Verovatno će im se sada naći olakšavajuće okolnosti jer su to deca nekog radnika ili seljaka.

  • E...

    24. januar 2020 | 13:16

    A šta kaže... 3000 za gospođu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA