Požar u zgradi u Grdelici: Jedan stan se pretvorio u pepeo, ceo kraj ostao bez struje

Prvi je u pomoć priskočio vozač Službe hitne pomoći Miša Stanisavljević, koji je, primetivši dim, uzeo jednu bocu za gašenje vatre iz doma i njome prskao vrata stana da se požara ne proširi

  • 0
Požar, Grdelica

Foto: Jugmedia

U četvorospratnoj stambenoj zgradi preko puta dečjeg vrtića u Grdelici u potpunosti je večeras izgoreo jedan stan, a vatrogasci su se borili da vatrena stihija ne zahvati i susedne, čiji su stanari u panici istrčali iz svojih domova.

Požar je buknuo u stanu jednog mladića, na drugom spratu, koji je iza zaključanih vrata sa spoljne strane ostavio upaljenu peć i televizor, piše Jugmedia.

Uzrok požara još nije otkriven.

U tom kraju nestala je struja, a smrznuti stanari čekali su da se požar u potpunosti ugasi i da uđu u svoje stanove.

Požar, Grdelica

Stanari čekaju da vatrogasci ugase plamen; Foto: Jugmedia

Humani vozač hitne pomoći

 

Prvi je u pomoć priskočio vozač Službe hitne pomoći Doma zdravlja u Grdelici, Miša Stanisavljević, koji je, primetivši dim, najpre uzeo jednu bocu za gašenje vatre iz doma i njome prskao vrata stana da se požara ne proširi.

Potom su drugi zaposleni iz te zdravstvene ustanove u blizini doneli još tri domska protivpožarna aparata, a onda su stigli vatrogasci.

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA