≫ 

Dragan je ostavio oproštajnu poruku na Fejsbuku i nestao: "Žao mi je što se opraštamo na ovaj način"

Mladić je poslednji put viđen u utorak

  • 11
Dragan Ranković

Dragan Ranković/ Foto: Facebook

Dragan Ranković iz Kragujevca nestao je u utorak nakon što je objavio oproštajnu poruku na svom Fejsbuk profilu. Poslednji put je viđen oko 15 časova u Gornjim Grbicama.

Objavljen je apel da se svi koji imaju bilo kakvu informaciju jave na brojeve telefona 061/1652559, 061/1681-941, ili najbližoj policijskoj stanici.

Na njegovom profilu navodno je objavljena poruka pre nego što je nestao.

- Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom "velikom prijatelju" što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa - piše na Fejsbuku.

Printskrin status Sragan Ranković

Foto: Facebook/ikragujevac

Draganov prijatelj za Telegraf.rs rekao je da je Dragan u danu nestanka izgledao dobro.

- Ne znamo odakle taj njegov status na Fejsbuku. Koliko mi znamo, nije imao nikakve probleme, niti je on sam bio problematičan. Svi koji su ga tog dana videli, kažu da je izgledao dobro. Ne mogu da pretpostavim zašto je otišao. Ceo dan smo ga tražili po selu i mestima gde smo slutili da je mogao da ode, ali i mi sami malo toga znamo - rekao je prijatelj nestalog mladića.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/ikragujevac.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 622

    29. januar 2020 | 12:00

    Deco,ako slucajno pomislite da je ovaj korak resenje,setite se da niko nije vredan da zbog njega stradate i da imate samo jedan zivot. Drugo,posle kise uvek izadje sunce,i za svaki problem postoji resenje,nije sve crno kao sto izgleda

  • Građanin

    29. januar 2020 | 11:25

    Šta je sa ovim narodom majke mi nisu normalni pa zar nema drugi način da se reši problem zar mora ruka na sebe da se digne..tu su roditelji ,braća, kumovi, rodbina da pomogne .....Bože smiluj se na naš narod!

  • bijuuu

    29. januar 2020 | 12:42

    Ovoj deci treba zabraniti ove drustvene mreze i ostala sra....a.Ja bi bre uvela radnu akciju pre i posle skole na njivu,da rade pa kad popadaju od posla i skole nece ih zanimati ni fejs,ni instagram ni kladionica........Ovo je bre postalo vise strasnoooo,deca su nam otisla u totalni aut.Mada ja najvise tu krivim roditelje koji se ponasaju ko da nemaju decu i ne vide sta im deca rade....pa kad dodje do ovakve situacije onda kuku lele preko novina....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA