≫ 

"Pre 10 dana sam dobio ćerku, a danas otkaz": Vlasnik firme otpustio Pavla čim je postao tata

Umesto da bezbrižno uživa sa ćerkicom, Pavle mora da brine i o tome da li će se uskoro negde zaposliti.

Pavle, oglas za posao, Novi Sad

Pavle sa ćerkicom/ Foto: Privatna arhiva

- Pre deset dana sam dobio ćerkicu, a danas otkaz na poslu, tako da, tražim posao - napisao je na svom Tviteru Pavle (29) iz Novog Sada.

Očigledno rešeni da mu pomognu u nameri da kao novopečeni tata ne ostane bez primanja, preko 2.000 njih je retvitovalo ovu molbu za pomoć.

Kako je napisao u oglasu za posao, do sada je uglavnom radio u tgovinama.

- Radio sam uglavnom u trgovinama: sa obućom, konditorskim proizvodima, uvoz i izvoz, FMCG trgovina, menadžer nabavke, veleprodaje, maloprodaje...

 

U razgovoru sa Pavlom saznali smo da je sa poslodavcem potpisao ugovor na određeno i da je u toj kompaniji radio nekoliko meseci. Ugovor je istekao baš nakon rođenja deta, i vlasnik kompanije je odlučio da ga ne produži.

- Svi u firmi su znali da sam dobio dete, uključujući i vlasnika. Nisam dolazio nekoliko dana na posao zbog porođaja supruge. I 10 dana posle rođenja bebe, dobio sam otkaz - kaže Pavle.

Sada, umesto da bezbrižno uživa sa ćerkicom, Pavle mora da brine i o tome da li će se uskoro negde zaposliti.

- To svakako nije prijatan osećaj, velika je odgovornost. Međutim, uz neverovatnu podršku moje supruge, apsolutno sam siguran da ćemo i ovu situaciju prebroditi i izvući iz nje samo najbolje - kaže Novosađanin, koji se trudi da ostane pozitivan.

Svi zainteresovani poslodavci Pavla mogu kontaktirati preko Tvitera, ili našeg maila.

Video: Novopečeni tata je toliko bio neispavan da je mislio da je benkica u stvari beba

(Jasmina Stakić/ j.stakic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    29. januar 2020 | 20:05

    Pavle da se ne ljutis,da ti je frka i hitno odmah bi nesto nasao da radis!! U obezbedjenju uvek imas posla za ne daj Boze da premostis!!!

  • Berliner

    29. januar 2020 | 21:30

    Na osnovu većine komentara ovde, samo ću reći: Kako drugima mislite, tako vam i jeste! Većina radnika u Srbiji misli da je normalno da rintaju bez dana odmora, za 250 evra, i još se hvale ovde kolike su konjine, kako rade bolesni, kako nemaju odmor i slobodne dane. I kad se neko usudi da to promeni, oni drvlje i kamenje! Pa radite onda do kraja života ko marva!!! Za bolje i niste onda!

  • Pera

    29. januar 2020 | 20:05

    Pa posle vucic kaze moramo da zadrzavamo mlade da ostanu u srbiju eto tako ce ih zadrzi niko se nepita jel ce to dete da ima sta da jede srbijo sram te bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA