Čopor pasa napao poštarku u Nišu: Iscepali joj pantalone, zadobila otvorene rane potkolenice

Poštarka, očigledno naviknuta da je psi lutalice redovno presreću, nije, kako kažu očevici, paničila već je probala da ih zaobiđe

  • 9

Čopor pasa napao je u sredu oko podneva poštarku N. N. dok je u Ulici Radoša Jovanovića-Selje u Nišu raznosila pošiljke.

Poštarka, očigledno naviknuta da je psi lutalice redovno presreću, nije, kako kažu očevici, paničila već je probala da ih zaobiđe, ali je jedan od njih uporno išao za njom i na kraju je napao.

- Pokušala je da ga otera uzmahnuvši nogom, no pas je bio brži i uhvatio je zubima za potkolenicu desne noge, iscepao joj pantalone i otvorio ranu. Prolaznici su počeli da viču i oterali pse, ali se sa poštarkine noge već cedila krv. Srećom, brzo je stiga Hitna pomoć i odvezla je dalje - kaže Ljiljana V. očevidac.

U Urgentnom centru u Nišu poštarka je zadržana radi detaljnog pegleda i vakcine, ali prema prvim procenama, ujed je ne ugrožava životno.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    29. januar 2020 | 21:46

    svako treba da ima sa sobom biber sprej suzavac tako da ako krenu na tebe ti imas sa cim da se branis.ako se desi zlo kod advokata i da se tuzi grad i nadlezni organi zasto nisu poveli racuna i resili problem

  • PRC

    29. januar 2020 | 22:34

    Sa lutalicama bi se lako rešio problem, mnogo veći su problem ovi novokomponovani džukeloljubci.

  • Aki

    29. januar 2020 | 22:56

    Ovi koji se ubiše od ljubavi prema kerovoma, objasniću nam svima da smo jako loši i ne vole nas kerovi pa nas zato napadaju. Ja bih voleo samo da idem svojim putem a kerovi svojim. Niti ih ne volim niti ih volim, nemam emocijea ptema njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA