≫ 

Čuvajte svoju decu, osuđivani silovatelj je na slobodi: Jurić upozorio roditelje iz Požege i Užica

Silovatelj o kojem priča Jurić pušten je iz zatvora juče posle 14 godina

  • 72
Igor Jurić, RTS, pedofilija Foto: Printskrin RTS

Igor Jurić upozorio je na Fejsbuku roditelje iz okoline Požege i Užica da čuvaju svoju decu, jer je od juče na slobodi muškarac koji je osuđen za silovanje maloletnog lica.

Prema njegovim rečima on je na slobodi posle 14 godina, i Jurić je izrazio bojazan da će on uraditi što i Malčanski berberin sa dvanaestogodišnjom M. K. iz Suvog Dola.

- M. Č. je 2006. osuđen za silovanje maloletnog lica. Danas je posle 14 godina kazne na slobodi. Hoće li se ponoviti malčanski berberin ? Ili Murgaški iz Ns?Hoćemo li imati još jednu žrtvu ? Siguran sam i znam da će ovaj čovek učiniti isto. Čuvajte decu iz okoline Užica i Požege - upozorio je Jurić.

On je, da podsetimo, i kada je nestala mala M. K. iz Suvog Dola izrazio bojazan da ju je oteo silovatelj koji je pušten na slobodu odnosno Malčanski berberin. Vrlo brzo su se njegove slutnje ispostavile tačnim.

VIDEO: Ko je "Malčanski berberin" čija su zlodela strah Timočke krajine?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brko

    5. februar 2020 | 10:43

    Sva djeca se rode ista a sta biva dalje u toku. odrastanja zavisi od porodice a bogami i drustva

  • Zorice

    5. februar 2020 | 10:49

    Juric nam brani decu, zna što to znači kad ti neko bezvredan, ništavan... Uništi najveću ljubav i trud uložen. Zato ga časni ljudi podržavaju i poštuju, a ovi drugi blate bezpotrebno.

  • Rrr

    5. februar 2020 | 08:32

    Ako vec hoces da budes od koristi i kao da upozoris nekoga, sto ne kazes ime i prezime nego samo inicijale? I gde ti je spisak sa imenom i prezimenom javnih licnosti koje si rekao da ces objaviti? Ili bi samo da se slikas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA