≫ 

Majka sa četvoro dece i beba stara 15 dana oslobođene iz smetova: Satima bili zavejani u snegu

Porodica je bila zaglavljena na putu od Duge Poljane ka Sjenici

  • 7

Putari i vatrogasci iz Novog Pazara uspeli su u toku noći da iz automobila koji su bili zaglavljeni i zavejani u snegu na putu od Duge Poljane ka Sjenici, oslobode majku sa četvoro dece. Iz okova mećave spasena je i beba stara 15 dana. Prema prvim informacijama, deca su dobro.

Prema nezvaničnim informacijama, njihovo vozilo je ostalo bez goriva, a prema njima je krenulo nekoliko ekipa spasilaca sa kamionima, kombinirkama i ultama.

- Akcija spasavanja se nastavljena, još četiri vozila su u blokadi, rekao je direktor preduzeća "Novi Pazar-Put" Aleksandar Grbović.

Na ovom putnom pravcu došlo je do potpune obustave saobraćaja zbog vremenskih uslova - jakih snežnih padavina i olujnih vetrova.

Jak sneg, praćen snažnim vetrom, pravio je ogromne probleme na putnim pravcima na Pešterskoj visoravni, od kojih su neki zatvoreni za saobraćaj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    6. februar 2020 | 07:53

    Gde ces sa tako malom decom . Razmisljas li

  • Panic

    6. februar 2020 | 09:11

    I sad mu neko kri posao po losem vremenu sa porodicom i sto je najbitnije auto mora biti napunjen sa gorivom krenuo na put verovatno nekih 15-20 km sa 3 litra goriva koliko pametan trebas biti da bi ovo uradio

  • Johan

    6. februar 2020 | 08:47

    Sta ti je drzava nemocna da ocisti put da bi se saobracaj normalno odvijo u zimskim uslovima a nabavljamo naoruzanje koje nikad necemo biti u mogucnosti da upotrebimo a sneg nemamo cime da ocistimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA