≫ 

Red Bull Can You Make It: Prijavi se za studentsku avanturu života i putuj sa ekipom po celoj Evropi

Najveća svetska studentska avantura, Red Bull Can You Make It, vraća se u Srbiju na velika vrata

  • 0
Can You Make It, Redbull Foto: Mateja Jeremić Zuks

Prijave su otvorene još deset dana (do 17. februara u 23:59), a u tom periodu će najkreativniji i najmaštovitiji studenti imati priliku da pokažu svoju snalažljivost, mudrost i entuzijazam kako bi učestvovali u avanturi života u aprilu.

Sa pet atraktivnih tačaka u Evropi, studenti će u tročlanim ekipama "zapucati" ka Berlinu koristeći samo Red Bull limenke kao valutu i sredstvo razmene, a podsetićemo da nije cilj samo pobediti, već pokazati timski rad, duh, posvećenost ili u skladu sa imenom akcije - "Can You Make It". Imena učesnika biće poznata do 9. marta, a 21. aprila, 200 timova iz preko 60 zemalja krenuće sa pet startnih tačaka - Amsterdam, Barselona, Budimpešta, Kopenhagen i Milan u sedmodnevnu avanturu.

Can You Make It, Redbull Foto: Mateja Jeremić Zuks

Svaki tim će morati da se pre avanture odrekne novca, kreditnih kartica i mobilnih telefona - svi će morati da se oslone samo na sebe, svoju ekipu, šarm i Red Bull limenke koje su u prošlim godinama bile zlata vredne, donoseći karte za Ligu šampiona, letove avionom, VIP smeštaj u hotelima ili najluđe performanse ekstremnih sportova koji donose brojne poene za konačni zbir!

Ako skupiš ekipu, već sada možeš da razmišljaš šta se sve može uraditi za nedelju dana, koliko takmičari imaju na raspolaganju da odu do Berlina - limenke su sredstvo razmene za hranu, smeštaj i transport, a timovi će imati slobodu da kreiraju svoju trasu. Ipak, i tu ih čeka avanturistička "caka" - imaće obavezu da posete čekpointe na kojima ih čekaju "body and mind" misije, imaće listu avantura koje im mogu doneti dodatne poene, a objavljivanjem fotografija i snimaka će graditi podršku svojih pratilaca. Tokom nedeljne turneje, timovi će morati da dođu do minimalno šest čekpointa, pre konačnog odredišta u Berlinu.

 
 
 
View this post on Instagram
Pasoš? Tu! Ekipa? Tu! Još samo da se prijaviš za avanturu života! 🤩 . . Red Bull Can You Make It? je jedinstveno putovanje Evropom na koje možeš da odeš u samo 3 koraka: Korak 1️⃣: napravi tim sa još 2 prijatelja koji su, kao i ti, studenti koji se ne plaše izazova 😎 . . Korak 2️⃣: snimite video trajanja do 60 sekundi, koji će pokazati vašu želju da nedelju dana putujete Evropom bez keša, kartica i ličnih telefona 📹📵 . . Korak 3️⃣: okačite video na YouTube ili Vimeo do 17. februara! ⌛️ . . Za sve informacije pravac sajt ➡️ redbullcanyoumakeit.com ili nam piši u inboks! 📸 @matejazuks #dajetikrila #canyoumakeit20 #rbcymi #redbullcanyoumakeit #adventure #adventureofalifetime #travel #europe #putuj #putovanje #evropa #studentiA post shared by Red Bull Srbija (@redbullrs) on

Red Bull Can You Make It? 2020. dolazi na krilima takmičenje od pre dve godine, na kom je 198 ekipa iz preko 50 zemalja ostvarilo snove, i to prevalivši dug put služeći se autostopom, ali i najvećim avio kompanijama.

Kako da i ti postaneš deo istorije?

1 - Napravi tročlanu ekipu (svi članovi moraju biti studenti sa prebivalištem u Republici Srbiji) i snimite jednominutni video u kom ćete objasniti zašto bi baš vi treba da predstavljate Srbiju na svetskoj Red Bull Can You Make It avanturi. Prijave su otvorene najkasnije do 17. februara 2020. u 23.59, na sajtu redbullcanyoumakeit.com gde možete naći i sva pravila.

2 - Budite sigurni da ćete kreirati snimak koji će vas izdvojiti u odnosu na konkurenciju, pokazati vaše veštine, talente, hrabrost ili sposobnost da učinite nešto što malo ko može! Snimak okačite na Youtube ili Vimeo.

3 - A onda, potrudite se da stvorite navijačku bazu koja će vam dati krila i podršku na društvenim mrežama kada dođe trenutak da iz jedne evropske tačke krenete ka Berlinu.

Kada se period glasanja završi, žiri će izabrati pobednike od najboljih ekipa, a njima će kasnije biti otkriveno iz koje će tačke Evrope krenuti.

Sve informacije o Red Bull Can You Make It akciji, pravilima i prijavljivanju možete pronaći na canyoumakeit.redbull.com/sr-rs , a na redbull.rs vas čekaju svi detalji, podsetnici na avanture iz 2018, kao i saveti kako da napravite što bolji prijavni video za avanturu života!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA