≫ 

Milić odsekao hrast, u središtu mu se ukazala "ikona kao Božije čudo": Misli da mu je to opomena

- Imao sam neki osećaj u sebi, prijatan, neprijatan, ne znam ni ja. To se desilo u nedelju, na blag dan, što bi rekli - opisuje Milić Šuluburić

  • 9
hrast, ikona, svetac, Ivanjica Printskrin: Youtube/ Info LIGA Ivanjica

Kada je Milić Šuluburić iz Ivanjice odsekao hrastovo drvo u svojoj šumi i počeo da ga krati za ogrev primetio je čudnu pojavu. Naime, na oblicama presečenog drveta, sa obe strane, ocrtale su se konture nalik svecu, piše Info liga.

I da čudo bude veće, u istom trenutku kada se ikona ocrtala, testera u Milićevim rukama prestala je da radi.

Milić Šuluburić kaže da mu se ovo prvi put desilo.

- Kratio sam kladu na 50, 60 santima i samo mi je došlo da baš na tom mestu presečem i ukaza se ova kao ikona. Pogledam bolje, ono stvarno, da ne može da poveruje čovek - priča Milić Šuluburić. - Zovnem majku "Izađi de da vidiš šta je ovo", ona i još jedna žena počeše da se krste. Ko veli, ovo nismo videli u svom životu.

Kako objašnjava Milić, bilo je dosta crvene boje i celo obličje je ličilo na fresku. On okreće isečeno komad drveta i pokazuje da sa druge strane normalno izgleda.

Iako ovaj hrast ni po čemu nije bio poseban, pokazalo se da ispod kore krije "Božije čudo" koje je kod Milića probudilo čudna osećanja.

- Imao sam neki osećaj u sebi, prijatan, neprijatan, ne znam ni ja. To se desilo u nedelju, na blag dan, što bi rekli - opisuje Šuluburić i dodaje da je to možda znak da ne treba da radi nedeljom.

Jedan komad drveta će, kaže, poneti kod sebe kući u Ivanjicu, a drugi deo će ostaviti u roditeljskoj kući da služi kao "čuvarkuća".

Pogledajte video Infolige iz Ivanjice:

(Telegraf.rs / Izvor: infoliga.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    10. februar 2020 | 16:09

    Jao kao vjernik govorim da je ovo glupost, to je kao kad baba uzme plecku za bozic pa nagadja kakva ce bit naredna godina

  • Objavite ovo

    10. februar 2020 | 22:08

    Tako je ,Bog je odredio da je nedelja dan za odmor i da se nedeljom ne rade teski poslovi.

  • Soko

    10. februar 2020 | 19:20

    Koja glupost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA