≫ 

Bes i strah majke dečaka povređenog u Čairu: "Uh, što me ubi", rekao je, pa je potekla krv niz kosu

Majka povređenog dečaka je rekla da su se plašili incidenata na utakmici, ali da je dete molilo tatu da ide u Čair

  • 78

Nišlijka V. D, majka osmogodišnjaka kojem je sinoć na finalu Kupa Radivoja Koraća za sada nepoznata osoba razbila glavu staklenom flašom, ogorčena je ovim huliganskim ispadom koji je mogao da ima teške posledice.

- Bila sam protiv njegovog odlaska strahujući baš od ovog što se desilo, ni suprug nije hteo da ga vodi, ali je sinčić bio uporan. Čitav dan se umiljavao i pokušavao da nas nagovori da promenimo odluku. Sinoć oko 8.20 sati suprug je krenuo u halu "Čair" i u poslednji čas, ipak, odlučio da ga povede sa sobom. Kako mi je kazao, sedeli su na istočnoj tribini, gde se nalazi semafor, baš zato što je tamo mirno i, kako je on mislio, bezbedno. Rekao mi je da je sinčić bio mnogo srećan što gleda utakmicu te da je zajedno sa jednim detetom navijao.

Kako kaže, dečak nije bio svestan šta se dogodilo dok nije potekla krv iz njegove kosice.

- Par minuta pre kraja utakmice, video je da je nešto proletelo pored njih i da je čuo da dete kaže: "Uh, što me ubi!" Nije ni zaplakao, nije bio svestan koliko je povređen, jer zbog duge i guste kose, krv nije odmah potekla. Tek kada se počešao po glavici i video da krvari, počeo je da plače. Suprug ga je izneo do hodnika gde ga je preuzela Hitna pomoć – priča zabrinuta žena.

Kaže da je dete na sreću prošlo samo sa lakim povredama.

- To je mala staklena flaša, od 0.25 litara, ali je ipak bila podesna da nanese i teže povrede. Ne smem da zamislim šta bi bilo da ga je pogodila u oko. Ovako, prošao je sa tri kopčice na glavi i pušten je kući. Sad ćemo ga odvesti na kontrolu kod lekara, možda će biti potrebno da primi vakcinu protiv tetanusa – navodi dečakova majka.

Komentarišući inicident, ona ističe da zna da su većina onih koji odlaze na utakmice ljudi na svom mestu, ali da ima i huligana koje nije briga ni za koga pa ni za decu.

- Zbog takvih ljudi, decu ne treba voditi na utakmice. Mi smo mu uslišili želju i evo šta se desilo. Sreća je što je na ovome ostalo - zaključuje V. D.

Policija je obaveštena o ovom događaju, ali su male mogućnosti da se identifikuje osoba koja je bacila flašicu, s obzirom na veliki broj navijača koji su sinoć bili na tribinama.

Pre tri godine, takođe na finalu Kupa Radivoja Koraća, teško je povređen tadašnji član Skupštine Košarkaškog saveta Srbije Miodrag Radović, koji je bakljom pogođen u oko.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sam

    17. februar 2020 | 13:35

    Huligani nek idu na Kosovo,pa tamo nek gadjaju flasama...

  • Dzerard

    17. februar 2020 | 12:40

    Nekome ide u prilog da postoje divljaci i delikventi (navijači)

  • Marko

    17. februar 2020 | 13:25

    Nisu oni ni d od delija....obican sljam, brukaju Srbiju gde god stignu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA