Pančevci napravili humanu akciju za one koji nemaju, neko poskidao table sa natpisima za pomoć

Ideja organizatora je da onaj ko ima višak garderobe ili hrane okači taj višak na panel, a da onaj kome je potrebno dođe i uzme

  • 0

Ovih dana na više mesta u Pančevu su se pojavili drveni paneli na kojima je napisano "Ako imaš donesi, ako nemaš odnesi. Da li to bila garderoba ili možda hrana, nekome ćeš pomoći ovoga dana". I pored humanog cilja koji je zacrtan, pojedinci su poskidali ove table.

Akcija i zanimljiva poruka koja je prati, delo je nekoliko Pančevaca: Irene Stanković, Dragane Belobrk i Nemanje Mišljanova, piše 013.info.

Ideja organizatora je da onaj ko ima višak garderobe ili hrane okači taj višak na panel, a da onaj kome je potrebno dođe i uzme.

Misa - Sportski centar Kotež 1 - kružni tok Kotež 2 - pijaca iza pekare - nema više, skinuo neko 😪 Margita - na ulazu u...Posted by Irena Stanković on Уторак, 04. фебруар 2020.

Table su za sada okačene na sledećim lokacijama:

Misa - Sportski centar, Kotež 1 - kružni tok, Margita - na ulazu u buvljak, Tesla - ispred Arome, Sodara - ispred Maksija.

Nažalost i ovako humana akcija nekome smeta te je tabla koja je bila postavljena na Kotežu 2 skinuta.

- Neko je pokrenu priču u grupi Pančevci na fejsbuku, Nemanja se javio da napravi panele, ja sam uz pomoć Dragane i sugestija sugrađana odredila lokacije, a Nemanja i Dragana išli da postave - ispričala je za 013info Irena Stanković.

Irena je rekla da su oni spremni, ukoliko zaživi ova ideja, da naprave još panela i da ih postave na više lokacija u gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA