≫ 

Novosađanin bio pijan, pa se zapalio na ulici: Nije hteo da prizna šta je uradio, okrivio drugog

Posle lečenja u Kliničkom centru Srbije, pušten je na kućnu negu

  • 0
Požar, Novi Sad, gori čovek

Foto: NS uživo

Muškarac Š. D. (49) preksinoć je pijan pokušao da zapali cigaru na autobuskom stajalištu u Novom Sadu, pa se slučajno zapalio, piše Informer. Plamen je zahvatio njegovu garderobu, ali ga je spasao prolaznik, koji je istrčao iz automobila s protivpožarnim aparatom i ugasio vatru na pijanom čoveku.

Nakon što je primljen u bolnicu, Š. D. nije hteo da prizna da se sam zapalio, već je tvrdio da ga je neko napao i pokušao da ga ubije plamenom.

Incident se dogodio oko ponoći, na uglu ulica Partizanske i Temerinske. U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je Š. D. zadobio lakše povrede i posle pružene lekarske pomoći pušten je na kućno lečenje.

- Pacijent je zadobio lakše opekotine i povrede grudnog koša. Posle dijagnostike i zbrinjavanja, pušten je na dalje kućno lečenje - kažu u bolnici.

Očevidac drame na autobuskom stajalištu ispričao je da je Š. D. jedva stajao na nogama koliko je bio pijan.

- Izvadio je cigaru i stavio je u usta, a onda je uzeo upaljač. Međutim, onako pijan, zapalio je sebi rukav, koji je počeo da gori, a vatra je ubrzo počela da se širi po jakni. U roku od samo nekoliko sekundi gornji deo tela mu je bio u plamenu - kazao je očevidac.

Prema njegovim rečima, nekoliko vozača automobila je u tom trenutku prolazilo pored stanice, ali su samo dali gas i pobegli kad su videli čoveka u plamenu.

- Nisam mogao da verujem da niko neće da mu pomogne. Krenuo sam da trčim prema zapaljenom čoveku, kad je pored njega stao "alfa romeo", iz kog je istrčao muškarac s protivpožarnim aparatom, i on je spasao čoveka u plamenu. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu - kaže očevidac.

Video: Taksista se zapalio zbog aplikacije za naručivanje prevoza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA