≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 25. februar 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 36
Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 25. februar 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Informer

Prelistavanje Foto: Promo

Večernje novosti

Prelistavanje Foto: Promo

Blic

Prelistavanje Foto: Promo

Srpski telegraf

Prelistavanje Foto: Promo

Kurir

Prelistavanje Foto: Promo

Alo

Prelistavanje Foto: Promo

Politika

Prelistavanje Foto: Promo

Danas

Prelistavanje Foto: Promo

24 sata

Prelistavanje Foto: Promo

Sportski žurnal

Sportski zurnal Foto: promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jug

    24. februar 2020 | 23:00

    Jadni smo ti mi kad nam popovi vode politiku. Tito je za njih bio doktor.

  • NS

    24. februar 2020 | 22:08

    Gledala sam film koji je prikazao N1. Ali to jadno izgleda. Ucesnici filma sebe smatraju velikim intelektualcima. Svaki covek je onpliko velik u svemu kako ga drugi ljudi vide. Ja sam veceras videla jednog velikog intelektualca, naseg predsednika. Tako govori i radi veliki patriota i veliki intelektualac. Posebno me impresionira kada kaze da ce podmladiti kadrove. Krajnje je vreme. Imam molbu za predsednika, a to je da vise obrati paznju na kadrove u Vojvodini jer je Vojvodina sastavni deo Srbije.Ovde su se mnogi usedeli, pola porodice zaposljavaju na vrlo visoke funkcoje. Da bi radnike ucutkali da pricaju kako oni rade, prete im da ni slucajno niko nista ne sme pricati protiv ustanove, tj. protiv menadjmenta, jer njihov stav je " Ustanove to smo mi, drzava to smo mi" Takve hitno treba ocistiti sa svih funkcija. Mi Vojvodjani smo podrzali i podrzacemo postene, patriotske i vredne clanove, kao sto smo i do sada radili, ali molim predsednika da izvrsi ovde dobru cistku tih koji samo misle na svoje fotelje, narod i radnici im ne znace nista.

  • Delfin

    24. februar 2020 | 22:53

    Ja mislim da je taj njegov prijatelj bio u dilu sa zelenašima i da su ga nasamarili i hteli da podele tih 6000 eura. I te zelenaše i njegovog prijatelja na 40 godina robije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA