≫ 

"Borba" proslavila 98. rođendan

Kompanija "Borba" slavila je 98 godina postojanja svečanom manifestacijom u Skupštini grada Beograda

  • 0
Rođendan "Borbe" Foto: Borba

Povodom rođendana jedne od najstarijih medijskih kuća u zemlji, dodeljene su zahvalnice institucijama i pojedincima na ostvarenim vrhunskim rezultatima u oblastima kojima se bave, kao i na ime dugogodišnje i uspešne saradnje sa "Borbom".

Ovog puta, glavno “Najborbenije” priznanje pripalo je Matematičkoj gimnaziji,zbog mnogobrojnih uspeha i afirmacije Srbije u svetu, u čije ime se zahvalila direktorka naše najtrofejnije škole Mirjana Katić.

Rođenan Direktor Borbe i predsednik Organizacionog odbora Andrija Jorgić sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, Foto: Borba

U ime Studija B priznanje je primila urednica Sanja Lubardić, dok je zahvalnicu modna kreatorka Suzana Perić posvetila upravo kompaniji Borba. Na svečanosti su uručene zahvalnice i direktorki sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije Brankici Simanić i direktoru JKP „Skloništa“ Nebojši Stojanoviću. Priznanje za najboljeg radnika Borbe ponela je Nataša Jovičić.

Direktor Borbe i predsednik Organizacionog odbora Andrija Jorgić uručio je i gradonačelniku Beograda, Zoranu Radojičiću, zahvalnicu namenjenu gradu Beogradu zbog uspešne i dugogodišnje saradnje. Jorgić je takođe najavio kakav sadržaj možemo da očekujemo od časopisa "Borba" koji je nedavno pokrenut.

Nakon 12 godina od poslednjeg broja na kioscima, "Borba" ponovo počinje da izlazi, ali kao mesečnik koji će se baviti kulturom, modom i turizmom. Pored časopisa u planu je i osnivanje muzeja medija u zgradi Borbe. Biće to mesto gde će svaka redakcija imati svoj kutak i priliku da ljudima pokaže kako radi - rekao je Jorgić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA