≫ 

Baka se zaglavila u kupatilu tokom policijskog časa u Bogatiću: Majstora joj dovela policija

Neobična intervencija policije u Bogatiću

  • 0
Baba, baka, starica, starački dom Foto: Pixabay.com

Nevolja ne bira trenutak, pa je sinoć, samo sat nakon početka policijskog časa zbog korona virusa u Srbiji, patrola policije u Bogatiću imala neuobičajenu intervenciju.

Naime, iz jedne kuće u centru Bogatića policajci su primili poziv zbog veoma neobične situacije – bolesna i stara baka ostala je zaklјučana u kupatilu jer se brava pokvarila i ukućani nisu uspevali da vrata otvore.

Policajci su, s obzirom na to da je do 5 ujutro zabranjeno kretanje i najbolјi majstor za popravku brava u ovom kraju poznatiji kao Cindra nije mogao da dođe, ipak oslobodili bolesnu staricu iz kupatila.

Majstora su pod policijskom pratnjom doveli do kuće u kojoj starica živi i nakon što je odblokirao bravu uputili ga da se vrati svojoj kući.

Vujadin Vasić, načelnik Policijske stanice u Bogatiću poručio je da će pripadnici MUP-a  u vreme trajanja vanrednog stanja i zabrane kretanja više nego ranije biti na raspolaganju građanima da bi im pružili neophodnu pomoć.

Policija Bogatić,policijski čas, vanredno stanje, korona virus Foto: Telegraf.rs

– Važno je da građani samoinicijativno ne napuštaju svoje kuće i stanove, već da poštuju zabranu kretanja i da  nam se u svako doba mogu obratiti putem telefona  – rekao je Vasić.

Video: Prazni gradovi i puste ulice, policijski čas na snazi u Srbiji

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA