≫ 

Sledi nam tmuran, ali topliji dan. Večeras razvedravanje, a za vikend mnogo lepše vreme

Minimalna temperatura od -1 do 2 stepena, maksimalna dnevna od 5 do 15 stepeni

  • 1
Kosava, jak vetar Foto: Shutterstock

U Srbiji umereno do potpuno oblačno i toplije, naročito na severu. U istočnim, jugoistočnim, centralnim i jugozapadnim predelima Srbije ponegde se očekuje slaba kiša, na planinama slab sneg.

U toku večeri i noći u svim predelima razvedravanje. Duvaće umeren do jak istočni i jugoistočni vetar, u košavskm području sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od -1 do 2 stepena, maksimalna dnevna od 5 do 15 stepeni (veće vrednosti na severu Vojvodine).

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i toplije. U toku večeri i noći u svim predelima razvedravanje. Duvaće umeren do jak istočni i jugoistočni vear, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna tempertaura 2, maksimalna dnevna 9 stepeni.

U Srbiji sutra i za vikend pretežno sunčano i osetno toplije, samo se na jugu i jugoistoku očekuje više oblačnosti, a na jugu se uz promenljivo oblačno vreme ponegde očekuje i slaba kiša.

Košava će sutra do kraja dana biti u slabljenju. Maksimalna temperatura u petak biće od 10 stepeni na jugu i istoku do 17 na severu Srbije, a za vikend u većini predela biće od 14 do 20 stepeni. Toplo se očekuje i u ponedeljak. Prepodne biće suvo, a poslepodne i uveče se sa severozapada očekuje jače naoblačenje sa kišom. U utorak kišovito i svežije, na planinama se očekuje sneg. Od srede suvo i toplije.

U Beogradu sutra i za vikend pretežno sunčano i osetno toplije. Košava će sutra do kraja dana biti u slabljenju. Maksimalna temperatura do 15, a za vikend biće od 16 do 18 stepeni.

Toplo se očekuje i u ponedeljak. Prepodne biće suvo, a poslepodne i uveče se sa severozapada očekuje jače naoblačenje sa kišom. U utorak kišovito i svežije. Od srede suvo i toplije.

Video: Da li vam ovih dana nedostaje košava? Beogradski vetar čisti vazduh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA