≫ 

Nemam nameru da se pravdam: Pitanje za Kona o napuštanju konferencije diglo tenziju u sali

Epidemiolog upitan da prokomentariše sutuaciju sa jučerašnje konferencije

  • 13

Video: Kon: Juče smo se solidarisali sa doktorom Stevanovićem

Na današnjoj konferenciji za medije prof. dr Predrag Kon odogovorio je na pitanje novinara u vezi sa jučerašnjom konferencijom na kojoj je broj preminulih i obolelih saopšten i posle čega su troje lekara napustili konferenciju, ostavivši novinare bez mogućnosti postavljanja pitanja.

Njemu je postavljeno pitanje u vezi sa tim odlaskom i, kako je novinarka rekla, uskraćivanjem građana za informacije, a u kontekstu toga da je potom imao televizijsko gostovanje.

- Juče se desilo da smo se solidarisali sa prof. dr Goranom Stevanovićem. TV emisija je bila ranije planirana. Pred naš susret je dr Goran Stevanović rekao šta će da kaže i mi smo se sa tim solidarisali.

Težina smrti sedmoro ljudi toga dana je nešto što svakako treba da razumemo. Treba da razumemo i prof. Stevanovića. Nije bilo vremena da se o tome razmišlja. Poslat je apel, nemam nameru da se pravdam - odgovorio je epidemiolog.

Prema današnjim informacijama, u Srbiji danas ima 960 obolelih i 28 umrlih od posledica korona virusa.

Video: Najcrnji dan za Srbiju: Još sedam preminulo od korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    1. april 2020 | 16:17

    Vlada pod hitno da donese odluku da oni koji budu uhvaćeni da krše pravila ponašanja-socijalnog distanciranja - za vreme ovog vanrednog stanja pa se razbole i prežive , moraju da plate troškove lečenja - to je najbolji recept za disciplinovanje građana -kad udaris po džepu !

  • Sam

    1. april 2020 | 15:55

    Zasto on nije u karantinu?65+

  • Zoran

    1. april 2020 | 15:52

    Molim vas da vas novinar postavi sutrs pitanje lekarima zasto se ne prekinu rijaliti sou "parovi" i " zadruga" gde je okupljeno vise od pet osoba u zatvorenom prostoru i ako niko drugi ali mogu radnici obezbedjenja i drugi da im prenesu korona virus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA