≫ 

Iz KC Vojvodine otpuštena 2 pacijenta koja su preležala koronu: Na severu Srbije zaražena 191 osoba

Nijedna medicinska sestra nije obolela, osim jedne sa Infektivne klinike zbog koje je u izolaciji bio veći broj lekara

  • 0
Klinički centar Vojvodine, KORONA VIRUS VOJVODINA Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Na teritoriji Vojvodine potvrđeno je prisustvo korona virusa kod 191 građanina, a Klinički centar Vojvodine danas će napustiti dva pacijenta, koja su lečena od COVID-19, izjavio je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

- Od početka krize imamo ukupno pet izlečenih pacijenata koji su otpušteni na kućno lečenje. Zdravstveni sistem funkcioniše u potpunosti - rekao je Gojković na konferenciji za novinare.

Osim pacijenata koji se leče od posledica korona virusa, u toku pethodnih šest dana u zdravstvenim ustanovama u Vojvodini pruženo je 54.000 USLUGA pacijentima koji nisu oboleli od korona virusa, rekao je Gojković.

Gojković je odgovarajući na pitanje rekao da nijedan lekar KCV nije oboleo.

- Nijedna medicinska sestra nije obolela, osim jedne sa Infektivne klinike zbog koje je u izolaciji bio veći broj lekara. A medicinska sestra se nije zarazila na klinici nego je zaražena od svoje podorice koja je putovala u inostranstvo -  rekao je Gojković.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA