≫ 

Tiodorović: Nikakvi testovi iz Niša nisu vraćeni

- Besmisleno je da neko vrati testove. Tipičan primer lažne vesti - kazao je prof. Tiodorović za Telegraf.rs

  • 5
Antitela, test, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Profesor Branislav Tiodorović, epidemiolog i član Kriznog štaba Vlade za suzbijanje korona virusa kaže za Telegraf.rs da nikakvi testovi za korona virus nisu vraćeni iz Niša niti je dao ikome takvu izjavu.

On navodi da je u Nišu počelo masovno testiranje i da je besmisleno da neko vrati testove.

- Nikakvu izjavu nikome nisam dao da su vraćeni testovi. Apsolutna neistina odnosno lažna vest. Pa, ko je lud da vraća testove. Počeli smo uveliko da testiramo i u Institutu obavili već 216 testiranja, a imamo 21 pozitivnog, što je veoma dobar rezultat.T estiranje se nastavlja i pored naše laboratorije u Institutu, pomažu i Nacionalna laboratorija u Batajnici i Veterinarski institut u Nišu. Besmisleno je da neko vrati testove. Tipičan primer lažne vesti - kazao je prof. Tiodorović za naš portal.

MERE KORONA TIODOROVIC Branislav Tiodorović, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Na konferenciji za novinare održanoj danas u 15 sati na kojoj je iznet presek stanja o broju obolelih i umrlih od korona virusa, novinar Južnih vesti je postavio pitanje u vezi sa testiranjem i kazao da je Tiodorović rekao da su neki testovi vraćeni. Profesor to demantuje.

Video: Kon: Napadi na mere su napadi na zdravstvenu bezbednost

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19.

(Lj. R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA