≫ 

Kraj drame u Loznici: Muškarca koji je šetao po zgradi odvela policija

M. M. je, pre ulaska policajaca u stan pustio druga i njegovu u suprugu

  • 9
starica skok sa zgrade Foto: Shutterstock

Drama započeta sinoć, oko 20 časova, u centru Loznice, u Ulici Georgija Jakšića 17, kada je muškarac M. M. (39) započeo šetanje po ivici krova četvorospratne zgrade, uz razne poruke, propovedi, puštanje duhovne muzike, vređanje policije, konačno je završena, pišu Novosti.

On je oko 11.20 časova konačno odveden u policijsku stanicu u Loznici, u pratnji nekoliko policajaca. Policajci su uspeli da uđu u stan i da ga povedu sa sobom, posle drame koja je trajala od juče oko 20 časova. M. M. je, pre ulaska policajaca u stan pustio druga i njegovu u suprugu.

Mada su na mesto događaja ranije došli Hitna pomoć, vatrogasci i policija sa ekipom za pregovore, njegova majka i sestra, ovaj Lozničanin, koji se, kako saznajemo, bavi paraglajdingom i čišćenjem spoljnih prozora po Beogradu, nije prihvatio nikakav razgovor, a kamoli da otvori vrata stana.

Vatrogasci postavili jastuk

Dok su vatrogasci postavljali jastuk, kako bi ga zaštitili ukoliko bi skočio sa visine, on je prelazio na drugu stranu, ne bi li  ih mučio da ga premeštaju. Oko 22 časa, vatrogasci su sklonili jastuče, policija je ušla u ulaz zgrade u kojoj ovaj čovek živi, očekujući da se preda. Od toga nije bilo ništa. Policija je nastavila da dežura.

- Do jedan sat iza ponoći, puštao je muziku, govorio je sve i svašta, a onda je sve utihnulo – priča jedna od komšinica.

- I danas se pojavljivao, nešto govorio, ali mu, izgleda, ne pada na pamet da bilo kome otvori vrata. Kad nije hteo da posluša majku, koja ga je zamolila da otvori vrata, podsećajući ga da ima decu, onda je sve drugo sasvim neizvesno.

Nije bio naoružan

Policija je u razgovoru sa majkom saznala da nije naoružan. On je upućivao poruke na društvenim mrežama da je "veliki vernik, da nije sam, da je Bog uz njega", kritikovao je narko dilere i one koji im, navodno, pomažu. Žali mlade sugrađane uhapšene, kako kaže, zbog marihuane, dok one koji se bave kokainom ili ga uzimaju, tobože, u gradu niko ne sme da pipne... Kako se nezvanično saznaje, pokrenuo je dramu, pošto se posvađao sa jednim komšijom penzionerom.

Video: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    4. april 2020 | 11:12

    Sta ima da otvara vrata... razvaljuj i u bolnicu, coveku treba pomoc!

  • LO

    4. april 2020 | 11:18

    Neće on da skoči,ko to hoće ne čeka publiku,nikoga ne ugrožava što da mu smetaju.

  • E

    4. april 2020 | 11:06

    Ovako ce nas biti na hiljade! Pustite nas da zivimo ,pa ko izdrzi ko ne? Jel vise ce nas ovaki umreti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA