"Izgubio je partiju od nevidljivog protivnika": ŠK "Borac" se oprostio od člana preminulog od korone

- Greška u otvaranju, izbor pogrešne taktike ili grubi previd? - napisali su članovi Šahovskog kluba "Borac" u oproštaju od ovog Čačanina, kojeg je uzeo korona virus pre dva dana

  • 0
Zoran Ivanovic Šah Foto: Sahovski klub Borac

Šahovski klub Borac oprostio se od svog člana Zorana Ivanovića iz Čačka, koji je u u 49. godini života preminuo od posledica zaraze korona virusom,piše Morava info.

U klubu napominju da je Ivanović ponikao u ŠK Borac, gde je igrački stasao i u kojem je ostao do kraja.

– Igrao je pionirske, omladinske i seniorske lige. Odlazi sa zvanjem majstorskog kandidata, ubeđeni smo, da će nastavi još bolje partije sa ostalim čačanskim (i drugim) šahistima, na nekom boljem mestu. Ostaće zapamćen i zapisan u istoriji čačanskog šaha kao neko ko je ostavio dubok trag i dao svoj doprinos opstanku i napretku kluba u teškim vremenima. Nažalost, svoju poslednju ovozemaljsku partiju u borbi sa nevidljivim protivnikom prerano je izgubio. Greška u otvaranju, izbor pogrešne taktike ili grubi previd? Svejedno. Iza sebe ostavlja suprugu Violetu, sina Aleksu i ćerku Milicu. „Ivano“, „Zoki“, „Čupo“ – hvala ti u ime svih nas na svemu što si uradio na 64 polja i van njih – poručuju iz Šahovskog kluba Borac.

Video: Kon o pacijentima koji su pušteni na kućno lečenje sa prepisanim antibioticima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA