≫ 

Dr Darija o pravom stanju u KC Vojvodina: Plasirane netačne informacije, videli smo kakav je odjek

- Mi smo ovde otvoreni za sva pitanja, pa su mogli i to da nas pitaju i nikada nas niko nije pitao - rekla je ona

  • 10

Na redovnoj konferenciji povodom izveštaja o trenutnoj situaciji vezanoj za epidemiju korona virusa u Srbiji, dr Darija Kisić Tepavčević rekla je da nikome do sada nije postavljeno pitanje vezano za situaciju na KC Vojvodine, iako je većina predstavnika struke svaki dan pred novinarama i odgovara na sve što javnost interesuje. 

- Mi se od početka borbe sa ovim virusom svaki dan susrećemo sa vama u ovo vreme zato što ste nam vi novinari jako bitna kratika u ovoj borbi, međutim, to je samo pod onim uslovima ukoliko se informacije prenose pravovremeno, budu tačne i validne. Mi smo ovde otvoreni za sva pitanja, pa su mogli i to da nas pitaju i nikada nas niko nije pitao, a onda kada su plasirane netačne informacije videli smo kakvog je to bilo odjeka. I to je nama potrošilo par sati da pokažemo pravo stanje, ali to nam je bespotrebno da sada usmeravamo snage da je neko izneo nešto što nije tačno - rekla je Kisić Tepavčević.

Ona se zahvalila na pitanjima koja novinari postavljaju i istakla da je to način na koji struka dobija podstrek.

- Napominjem, zaista vam svima hvala što svakoga dana dolazite ovde da dobijate informacije i neretko nas podstaknete da istražimo još neke informacice, uradimo istraživanja. I ne možemo ni mi sve da znamo jer se širom naše zemlje dešavaju prave male borbe - zaključila je doktorka.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA