≫ 

Dačić i Vulin uputili podrušku Danilu Vučiću: Drži se, velika momčino

Vest da je Danilo oboleo objavio je večeras Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu

  • 20
Predsednicki izbori 2017,  Danilo Vučić Foto: Marko Todorović

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je večeras podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom sinu Danilu koji je oboleo od korona virusa poželeo mu brz oporavak.

- U ovom teškom trenutku predsednik Republike Srbije i moj prijatelj Aleksandar Vučić i njegova porodica imaju punu podršku i solidarnost moju i moje porodice. Danilo je, poput oca, uvek bio veliki i nepokolebljivi borac i siguran sam da će pobediti ovaj opaki virus. Želim mu brz i uspešan oporavak - rekao je Dačić.

Ministar Vulin Danilu Vučiću: Drži se, velika momčino

Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin poželeo je brz oporavak sinu predsednika Srbije, Danilu Vučiću.

- Danilo Vučić je jedinstven i poseban momak, ali ima i osobine koje deli sa ocem - nikada se ne odvaja od svog naroda, ne misli na sebe i nikada se ne predaje. Drži se, velika momčino, kao kada smo bili na Gazimestanu, nema nazad, brzo da pobediš zbog tvoje porodice, zbog tvoje Srbije - istakao je Vulin u poruci podrške, saopštio je PS.

Vest preneli mnogi mediji u regionu

Vest da je Danilo Vučić, stariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaražen virusom korona i hospitalizovan preuzeli su brojni elektronski mediji u regionu.

Tako se informacija gotovo istog trenutka pojavila na sajtu Radio televizije Republike Srpske, banjalučkih Nezavisnih novina, sarajevskog portala Klix, hrvatskog Indexa, crnogorskih Vijesti i CDM portala.

Informaciju da je Danilo Vučić zaražen covid 19 i hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu objavio je njegov otac na instagram profilu - avucic.

Video: Kon: Optimističan sam, svetlo u tunelu ne sija, nego blješti

(Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirijevo

    9. april 2020 | 08:00

    Zelim sto brzi oporavak svim obolelim od korona virusa, kao i sinu predsednika Vucica

  • Tile

    9. april 2020 | 06:41

    Brz i uspešan oporavak ! Ti si jak i mlad pobedićeš ! Svaku sreću tebi i tvojima !

  • Jovan

    8. april 2020 | 22:59

    Danilo da ozdraviš što pre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA