≫ 

Neverovatna svadba u Srbiji: Korona nije zaustavila venčanje Milene i Nemanje, ljubili se sa maskama

Epidemija im jeste pokvarila planove o velikom venčanju, ali, kako i sami kažu, bitno je da su živi i zdravi. Za veselje će biti vremena

  • 18
Nemanj i Milena Šobić Prvi poljubac Milene i Nemanje nakon venčanja/ Foto: Privatna arhiva

Milena iz Loznice nije bacala bidermajer na svojoj svadbi, nije imala ni venčanicu, ni veliku svadbenu tortu. Nemanja iz Šapca nije išao po mladu, nije kitio muziku i slavio do jutra sa prijateljima. Njih dvoje zajedno nisu imali venčanje o kom su sanjali celog života. Njihovo venčanje je bilo još bolje, pod maskama, kao dokaz da im korona virus nije slomio duh.

Njihov prvi venčani poljubac bio je kako treba, a potom je usledio i jedan simbolični, pod maskama.

Kada je pre samo dva meseca čutura krenula iz kuće Šobića da pozove rodbinu i prijatelje na veliku svadbu, nisu ni pretpostavljali da će to veselje morati privremeno da odlože. Nisu ni sanjali da će se desiti virus koji će na globalnom nivou toliko sve poremetiti, pa i njihovu svadbu.

Milenu i Nemanju to, ipak, nije zaustavilo. Rešili su da se suprotstave epidemiji i da svoje sudbonosno da izgovore makar samo pred kumovima. To se i desilo, pa su na venčanje u opštinu stupili sa maskama na licima.

- Matičarka nam je odmah rekla da zabeležimo taj trenutak sa maskama, da imamo kao uspomenu na jednu nesvakidašnju svadbu u kojoj ćemo pričati do kraja života - kaže za Telegraf.rs mladoženja.

On dodaje da su oboje bili jako razočarani kada su shvatili da neće biti onog velikog veselja za koje su se oboje spremali.

Nemanj i Milena Šobić Nemanja i Milena nakon venčanja/ Foto: Privatna arhiva

- Da, bili smo razočarani. Ja sam se čak do poslednjeg momenta nadao da će sve proći i da ćemo moći da napravimo svadbu. Ali, to se nije desilo. Svega smo morali da se odreknemo. Na venčanju smo bili samo mi i kumovi, a nakon što smo izgovorili sudbonosno da, svi smo otišli svojim kućama. Milena nije bacala bidermajer, jer nije imala kome - kaže kroz osmeh Nemanja.

Sve se desilo tako brzo da nisu stigli ni zvanice da obaveste.

- Verujte mi da nisam stigao da ih pozovem da kažem da je svadba otkazana. Sada ću to morati da obavim. Ali, ima vremena za veselje. Milena je u šestom mesecu trudnoće, pa ćemo najverovatnije zajedno sa krštenjem deteta napraviti i proslavu za nas. To je, na kraju krajeva, i manje bitno. Važno je da prebrodimo ovo što nam se dešava, da svi ostanemo zdravi i živi. Za veselje ćemo lako - poručuje Nemanja.

Video: Živeli mladenci! Nisu mogli da čekaju kraj pandemije, pa su stali na ludi kamen - virtuelno

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bice bolje

    10. april 2020 | 11:11

    Tako je cestitam a za veselja bice vremena i sledece godine bitno je da smo zivi i zdravi a ostalo je lako.

  • Dex

    10. april 2020 | 11:49

    Čista glupost, čemu maske, pa živeće zajedno...

  • Laki

    10. april 2020 | 11:50

    Mene me zanima, da vi mene kažete, gde se mladoženja šišao jer se vidi da je taze ošišan? A Frizeri ne rade...o čemu se radi oprostite?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA