≫ 

Preminuo dr Šuluburić, poznati lekar u Čačku: Kolege zovu na minut ćutanja za još jednu žrtvu korone

Povodom ove tužne vesti Sindikat lekara i farmaceuta Srbije objavio je poziv lekarima da u ponedeljak svom kolegi odaju poštu minutom ćutanja

  • 7
dr vojkan šuluburić Foto: Facebook

Doktor Vojkan Šuluburić, specijalista ortopedije iz Čačka, preminuo je danas u Beogradu od posledica infekcije korona virusom. To je potvrđeno danas na konferenciji za novinare Radnog tima za praćenje širenja ovog virusa.

To je treća žrtva korona virusa u Čačku. Na konferenciji za novinare Radnog tima za praćenje širenja korone na teritoriji grada Čačka, saopšteno je da je korona virus danas potvrđen kod još pet osoba iz Čačka, čime se broj obolelih u proteklih mesec danas povećao na 37.

U Moravičkom okrugu COVID-19 do sada je potvrđen kod 49 osoba, dok su tri osobe preminule.

Povodom ove tužne vesti Sindikat lekara i farmaceuta Srbije objavio je poziv lekarima da u ponedeljak svom kolegi odaju poštu minutom ćutanja.

Sindikat objava Printskrin: Facebook

- Od COVID19 je danas preminuo dr Vojkan Šuluburić, specijalista ortopedije iz Čačka. Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u ponedeljak 13. 4. 2020. u 10 sati minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi. Žrtve ne smeju ostati bezimene! Brinite o svojim lekarima da bi oni brinuli o vama - naveli su sindikalci na fejsbuku.

Od ove bolesti u Srbiji je do sada preminulo 66 osoba, od čega su 49 bili pacijenti muškog pola. Prosečna starost preminulih je 64,3 godine, a smrtnost je 2,3 posto.

Video: Kon: Ko god da je zaražen od medicinskih radnika, udaljava se sa posla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjama

    10. april 2020 | 14:11

    Pokoj mu dusi, porodici iskreno saucesce.

  • E sad

    10. april 2020 | 14:06

    Sada napišite kako se zarazio zbog odlaska na kafu ili tako neku nebulozu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA