≫ 

Mocart iz karantina 2: Nađa otpevala nastavak hita, konačno pala bračna ponuda. "Opisala sam istinu"

Mlada Užinčanka istakla da ne očekuje da ponovi "uspeh" prvog videa, ipak, novi snimak za prva dva sata pregledan 11.000 puta

  • 18

Mlada Užičanka Nađa Đoković (26), koja je privukla pažnju domaće javnosti kada je opevala svoju svakodnevicu na poznatu melodiju Mocartovog "Turskog marša", ima novi video.

Ovaj put je otpevala nastavak svoje priče iz karantina u jednom takođe poznatom ruhu. U pitanju je "Mala noćna mozika", Volfganga Amadeusa Mocarta, a epizoda "Prodavnica", govori o tome dokle je buduća - iznenadićete se - učiteljica Nađa stigla: koliko je postala prepoznatljiva, kako nepoznati stupaju u kontakt sa njom, kako ona nastupa u kontaktu sa njima...

Ponovo je bila brza, duhovita, dopadljiva, ponovo je bilo moguće prepoznati deo stihova u svojoj svakodnevici i ponovo je ugođaj bio slojevit - i pevački i glumački i pripovedački.

Od prvog videa, javnost je saznala da je reč o studentkinji, ali ne neke muzičke ili glumačke akademije. Ona studira na Učiteljskom fakultetu u Užicu, na radost tek dolazećih pokolenja. Takođe, piše poeziju, provodi vreme na selu... Razmatra bavljenje pčelarstvom, možda i u zbilji.

Saznalo se i da "radi muziku", te da je autor pesme koju će otpevati njena majka - glumica i pevačica.

Za samo dva sata otkako je snimak objavljen, nastavak "Mocarta iz karantina" pregledan je 11.000 puta, prokomentarisan više od 320 puta.

- Ono čega sam svesna jeste da je onaj prvi omiljeni i večiti i da mu, verovatno, ništa nije ni blizu. Ali, u narednom videu, opisala sam istinitu situaciju, čak je i dijalog čitava istina. Poenta je da se zabavimo. Nadam se da je uspešno. Mocart je povukao tužbu i poklonio mi i "Malu noćnu muziku" - napisala je Nađa u opisu svog novog videa.

Video: Kako je nastao najveći karantinski hit: Nađa obradila Mocarta i postala zvezda izolacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    1. maj 2020 | 23:28

    Bravo Nađa, sve čestitke🍀🍀🍀

  • Igor

    1. maj 2020 | 22:54

    Caricaaaa ❤❤❤

  • Vx

    1. maj 2020 | 22:46

    Mislim da je sve to malo dosadno i prenaduvano,jedna žena kod frizera davila nas je 10 minuta puštajući preglasno taj snimak sva oduševljena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA