≫ 

Aleksandra je imala rak, ali se iguman manastira Tumane molio za nju: Lekari kažu da je sad zdrava

Aleksandra je bolovala od raka dojke i javila se igumanu Dimitriju sa željom da se moli za to da njeni rezultati skenera i marker tumora budu dobri

  • 7
Tumane, Manastir Tumane, Dimitrije Plecevic Foto: Arhiva manastira Tumane/Jerođakon Gavrilo, Printskrin: Facebook/Dimitrije Plecevic

Iguman manastira Tumane, jeromonah Dimitrije Plećević obratio se vernicima, ali i skepticima na dan Svetog proroka Jeremije želeći da sa svima podeli još jednu priču o isceljenju.

Naime, kako je naveo, njemu se obratila Aleksandra koja je bolovala od karcinoma dojke.

- Ona je živi svedok čuda Božijih, živi svedok blagodatne pomoći svetih čudotvoraca tumanskih Zosima i Jakova. Čak i oni koji nemaju mnogo vere, na ovom svetom mestu pronalaze Boga shvatajući da je čovek stvoren da večno živi u zajednici sa Bogom - rekao je sveštenik.

Aleksandra je navela da se lečila od raka dojke poslednjih godinu dana, a rezultati su sve vreme bili dobri, da bi se u jednom trenutku pogoršali.

Ona je i ranije dolazila u manastir Tumane, koristila ulje i vodu i molila se Bogu.

- Kada su rezultati bili loši, pozvala sam oca Dimitrija Plećevića, da pročita molitvu za mene da rezultati analiza koje treba da radim ponovo budu dobri - ispričala je Aleksandra.

Sutradan je uradila sve analize, skenere, tumor markere.

- Sve je bilo kako treba. Dimitrije mi je rekao da verujem, da će se pomoliti za mene. Bila sam šokirana kao i lekari, kako je moguće da se to dogodilo, da ponovljeni rezultati budu dobri - ispričala je ona.

Sveštenik Dimitrije pozdravio je sve vernike ovom prilikom, ali i skeptike.

- Pozdravljamo i sve skeptike, pa i one koji zlonamerno govore kako su tumanska čuda izmišljenja. Evo sestra Aleksandra je živ primer nekog ko svedoči iz svog srca - rekao je sveštenik koji je dodao da se sve do sad, on i Aleksandra nisu uživo sreli niti poznavali.

- Čuli smo se u februaru, tada kada sam radila nalaze. Sada je sve u najboljem redu, doktori su rekli da sam potpuno zdrava, treba slušati lekare ali i treba verovati, u Boga, u sebe. Ono što je čoveku nemoguće, Bogu je moguće - rekla je Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA