≫ 

Biraj novu vladu i ministre

Iskoristi svoje znanje o politici – kladi se i zaradi veliki novac

  • 42
Meridian Foto: Milan Drinčić

Sve je spremno za održavanje izbora za novi saziv Narodne skupštine Republike Srbije 21. juna. I ovoga puta, kladionica Meridian jedina je na domaćem tržištu svojim igračima pripremila izborni specijal za klađenje na ishod nastupajućeg izjašnjavanja građana. Tako se možete kladiti na izlaznost, ime novog premijera ili ministra u Vladi – i sve to uz preko 200 različitih opcija u ponudi.

Na prvi pogled, najinteresantnije su kvote na novog premijera. Kada je reč o budućem mandataru za sastav nove Vlade, kvote kladionice Meridian nude veoma zanimljive opcije – primera radi, scenario u kome je novi predsednik vlade aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kvota 3.00 je više nego odlična, čime na uloženih 1000 dinara dobijate 3000 dinara. U ponudi je preko 20 imena javnih ličnosti iz sveta politike, ali i sporta, kulture, medicine, umetnosti...

Svake parlamentarne izbore prate brojne medijske spekulacije u vezi sa kadrovskim sastavom ministarskih kabineta. Kladionica Meridian se zato pobrinula da pripremi bogat izbor kvota za klađenje na nove ministre. Kvote su više nego atraktivne – tako se, na primer, šanse imunologa dr Srđe Jankovića da postane ministar u Vladi kotiraju na veoma zanimljivih 11. Među favoritima za novi ministarski mandat svakako su aktuelni visoki državni funkcioneri – Ivica Dačić (1.05), Siniša Mali (1.01), Zorana Mihajlović (1.75) i dr.

Kao i uvek, puno toga će zavisiti od ukupne izlaznosti birača. Zato kladionica Meridian očekuje da će se u u ovoj izbornoj trci ona kretati oko cifre od 52,51%, ali ako vi mislite da mi grešimo, kladite se u Meridianu na višu ili na nišu izlaznost.

Posebno zanimljiv segment klađenja na izbore predstavlja prognoza stranaka koje će preći cenzus i biti predstavljene u parlamentu. Sudeći prema trenutnim kretanjima kvota u kladionici Meridian, pored neprikosnovene Srpske napredne stranke (61,01%), u parlament će ući još i Socijalistička partija Srbije (12,60%), Srpski patriotski savez – SPAS (4,25%), Pokret slobodnih građana (3,20%) i Srpska radikalna stranka (3,10%). U koji god rasplet da ste uvereni - čeka vas više nego dobra kvota 1.80.

Samo u kladionici Meridian čekaju vas najbolje kvote za klađenje na rezultate parlamentarnih izbora, imena novog premijera i ministara, a za sve nove igrače obezbeđene su i dodatne pogodnostidupli dobitak na prvom tiketu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    22. maj 2020 | 16:12

    Predsednik-Saša Radulović,premijerka-Branka Stamenković,ministar pravde-Srđan Nogo

  • Robi 77

    22. maj 2020 | 12:43

    Kisic- Tepavcevic ministar. Moj izbor, siguran sam da ce tako biti.

  • Nikola

    22. maj 2020 | 11:32

    Nedimovica za premijera!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA