≫ 

Kako izgleda polaganje ispita tokom epidemije korone: "Došlo vreme da se pokaže šta je ko uradio"

- Svi znamo da se virus prenosi kapljično u bliskom kontaktu, moramo da nosimo i maske i rukavice - rekao je profesor dr Drago Milošević

  • 0
Agronomski fakultet Foto: RINA

Grupa studenata Agronomskog fakulteta u Čačku, na osnovnim studijama i masteru, prošle sedmice polagala je ispite iz fotopatologije kod profesora dr Draga Miloševića, u uslovima kakve nalaže ovo vreme epidemije.

- Polako se vraćamo u normalne tokove i život i nastavljamo sa radom. Mi nastavnici nikad nismo ni prekidali rad, radimo i kod kuće i od kuće, studenti rade kod kuće, uče spremaju ispite. Evo, došlo je već vreme da se pokaže šta je ko uradio, koliko je naučio, znači zakazani su ispiti - rekao je profesor Milošević agenciji RINA.

Agronomski fakultet Foto: RINA

On je zatim napomenuo:

- Mi sad održavamo aprilski ispitni rok, i trajaće do kraja ovog meseca. Ovih dana imam ispit iz svog predmeta i na osnovnim i na master studijama. Naravno, svi moramo da se pridržavamo propisanih mera koje sprečavaju eventualno prenošenje virusa i zaraze, čuvanjem sebe čuvamo i druge. Svi znamo da se virus prenosi kapljično u bliskom kontaktu, moramo da nosimo i maske i rukavice. Evo, mene već čeka jedna grupa na premetu fitopatologija.

Milošević naglašava da se u vreme vanrednog stanja nastava odvijala putem interneta:

Agronomski fakultet Foto: RINA

- Mi smo studentima preko mreže slali prezentacije i oni su na osnovu toga, i odgovarajuće preporučene literature, pripremali ispite. To je bila novina, ali brzo smo se uklopili.

Video: Mašinski fakultet počeo sa radom: Na ulazu se svakome meri temperatura

(Telegraf.rs/ RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA