≫ 

Kiša i grmljavina više ne iznenađuju, ali ponegde je moguća i prava provala oblaka

Minimalna temperatura od 7 do 11, maksimalna dnevna od 15 do 21 stepen

  • 7
Nevreme, Beograd, kiša, grad

Foto: Tanjug/Tanja Valič

U Srbiji promenljivo oblačno sa kišom, sredinom dana i posle podne sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 7 do 11, maksimalna dnevna od 15 do 21 stepen.

Vremenska prognoza

Printskrin: RHMZ

U Beogradu promenljivo oblačno sa kišom, sredinom dana i posle podne sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 18 stepeni.

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i poslepodne. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 20 stepeni.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i poslepodne. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura oko 20 stepeni.   

Video: Crni oblaci, nevreme i grad pogodili prestonicu Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kažu

    28. maj 2020 | 08:36

    Eto šta znači biti u EU zajednici država koje si međusobno pomažu Hrvatska je od EU dobila čak 7,4 mlrd. E. pomoći zbog Korone(Posle Grčke najviše u EU gledano po broju stanovnika) i 2,6 mlrd. E. zajma zbog lošijee turističke sezone koja se eto već zahuktala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA