≫ 

Korona se vratila u Ćupriju: Za dva dana 11 novoobolelih od ovog virusa

Ćuprija od početka epidemije ima 259 pozitivnih na korona virus, sedam više nego juče

  • 11
Ćuprija, korona virus Foto: ATA Images

Posle desetak dana mirovanja u Ćupriji, jednom od žarišta u Srbiji, za dva dana zabeleženo je 11 pozitivnih slučajeva novog korona virusa, a u poslednja 24 sat sedam je novoobolelih.

Prema najnovijm podacima objavljenim na sajtu Vlade covid 19.rs, Ćuprija od početka epidemije ima 259 pozitivnih na korona virus, sedam više nego juče, dok ostale opštine u Pomoravskom okrugu, nemaju novoobolelih.

Paraćin ima kao i juče 158, Jagodina 140, Despotovac i Svilajnac po 35 i Rekovac 21. zaraženog, ukupno 648 za Pomoravski okrug.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira L

    30. maj 2020 | 18:24

    Bravo za nase kako kazu heroje i preduzete mere, dali je to onaj nas uspeh gde smo kako kazu medju vodecim pa se posle cudimo zasto pojedine drzave zatvaraju granice za nase gradjane, evo zasto zatvaraju. Ljudi manimo se predizbornog cirkusa i vodimo racun o sebi posto dobro znamo zbog cega su mere ukinute dok smo imali veci broj obolelih nego kad smo mere uvodili.

  • Ccc

    30. maj 2020 | 18:24

    Ceo zivot ce nam ispirati mozak sa ovim!! A na zalost ! Mnogi ce podleci psihicki,zbog ovoga.pa sad cim se prehladimo,vi cete reci imamo koronu!!!!

  • Ajra

    30. maj 2020 | 22:23

    Blago svima onima koji nisu imali nikog svog u toj prokletoj bolnici. Sahranili su čitave porodice zbog svoje nemarnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA