"Sramota, zar od deteta da krade": Dečaku ispalo 2.000 dinara, muškarac uzeo novac i stavio u džep

Mališana je mama poslala u kupovinu, a novčanica mu je ispala dok je vadio spisak iz džepa

  • 18
Dečak, izgubljen novac, Niš

Foto: Facebook/Bojana Lilić

Događaj u koji možda ne biste poverovali da vam neko ispriča, zabeležile su kamere juče u Nišu, ispred mesare u Rentegenovoj ulici kada je jednom dečaku koji je otišao u kupovinu, iz džepa ispala novčanica od 2.000 dinara, a koju je zatim sa asfalta podigao stariji muškrac i taj novac stavio u svoj džep.

Video snimak koji je zabeležio ovaj nimalo moralan čin, na svom Fejsbuk profilu objavila je Bojana Lilić, majka dečaka koja je svog sina poslala u mesaru.

Na snimku se jasno može videti kako nepoznati muškarac, čim je ugledao novčanicu, zastaje, prilazi dečaku koji je okrenut leđima i uzima novac.

Ovaj čovek je pritom bio u društvu devojčice, najverovatnije svoje unuke. Kako se vidi na snimku, muškarac ni u jednom trenutku nije okolišao, niti se premišljao da novčanicu od 2.000 dinara vrati mališanu.

- Malopre sam poslala sina u mesaru Šeci u Rentgenovoj ulici u Nišu. Dok je vadio spisak ispale su mu pare, 2.000 dinara. Evo vidite kako "gospodin" krade novac od deteta i uči svoju unuku lepom ponašanju - napisala je Bojana u objavi na društvenoj mreži.

- Naravno da nije bitan novac, nego se dete isprepadalo, plakao je satima... - dodala je ona u objavi.

"Sramota", "Zar od deteta da krade", "Ne mogu da verujem na kakve je grane spalo naše društvo", "Lep primer daje detetu", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 23

    30. maj 2020 | 20:44

    Hahahahaha kakva jajara juju

  • DARKO 100%

    30. maj 2020 | 20:43

    Mi smo odavno moralno posrnuli,postoji deset bozijih zapovesti,osma zapovest kaze NE UKRADI,deseta Bozija zapovest kaze NEPOZELI NISTA STO JE TUDJE,

  • Auh bre..

    30. maj 2020 | 20:50

    ...ovo je strahota ljudi. Pa zar da rasplaces dete za dve hiljade dinara??? Gde ce mu dusa?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA