≫ 

Predsednik opštine Ćuprija demantuje da je kod njih porastao broj inficiranih: "Nema zaraženih"

Jedine tačne i relevantne informacije su one koje smo dnevno prenosili a bile su informacije koje smo dobijali od našeg Zavoda za javno zdravlje i opšte Bolnice u Ćupriji, naveo je Erić

  • 3
Ćuprija, korona virus

Foto: ATA Images

Vest o tome da u opšini Ćuprija, koja je za vreme epidemije korona virusa bila jedno od žarišta, raste broj novoobolelih od virusa Covid-19, te da ih je u protekla dva dana bilo 11, demantovao je predsednik opštine Ninoslav Erić.

On je na svojoj Fejsbuk stranici napisao: "Nema zaraženih u Ćurpiji!!!", a ispod ovih reči naveo i objašnjenje.

Informaciju koju su podelile određene novinske agencije bazirane su na statistici koja se vodi na sajtu covid19.rs. Ta statistika je imala greške i tokom pandemije - naveo je Erić.

Kako je dalje dodao, tačne informacije o broju zaraženih korona virusom u Ćupriji dobijane su od Zavoda za javno zdravlje i Opšte bolnice u ovom gradu.

- Jedine tačne i relevantne informacije su one koje smo dnevno prenosili a bile su informacije koje smo dobijali od našeg Zavoda za javno zdravlje i opšte Bolnice u Ćupriji, i one su apsolutno tačne - poručio je Ninoslav Erić.

Podsetimo, prema podacima sajta covid19.rs, u Ćupriji je u petak i subotu registrovano ukupno 11 novih slučajeva korona virusa.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan2231

    31. maj 2020 | 19:50

    Pismenost na nivou!

  • zeljko

    31. maj 2020 | 19:41

    Kod nas se sve krije pa i broj zarazenih.

  • haj

    31. maj 2020 | 19:25

    Svugde su lagali sa tim virusem gdesu ti oboleli jos nikog nisam sre niti čuo da je neko poznat zaražen sem čista laž a imam svugde poznanstvo pa i po evropi isto je bila sto posto laž nigde u svijetu ne postoji korona sad je to narod svatijo i ne mislite davi više ko veruje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA