≫ 

Tragičan kraj potrage za Vedranom: Nestala prošle godine u Brčkom, Sava je izbacila u Srbiji

Vedranino beživotno telo, posle više od šest meseci, pronašli u Sremskoj Mitrovici

  • 0
Vedrana Damjanović Foto: ATV/Privatna arhiva

Telo Vedrane Damjanović (33) iz Brčkog, koja je nestala u novembru prošle godine, pronađeno je na području Sremske Mitrovice u Srbiji, javlja ATV.

Šef Operativno-komunikacionog centra policije Brčko distrikta Halid Emkić rekao je danas novinarima da je telo Damjanovićeve izbacila reka Sava na području Sremske Mitrovice.

- Policijski službenici su nakon potrage i uz koordinaciju i saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije pronašli juče lice čiji su inicijali V.D., nakon čega je usledila identifikacija - pojasnio je Emkić.

On je podsetio da je nestanak Damjanovićeve prijavljen 13. novembra prošle godine, nakon čega je brčanska policija pokrenula opsežnu potragu u koju je bio uključen Interpol, građani, spasilački timovi Crvenog krsta i Civilne zaštite.

Emkić je napomenuo da je od početka godine prijavljen nestanak tri lica i da su sva pronađena, dok je prošle godine policija distrikta tragala za 27 lica i da su sva pronađena, ali da neka, u momentu pronalska, nisu bila živa.

Video: Nepomično telo ubijene E.S. leži u travi ispred kuće u Surdulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA