Samo nekoliko sekundi na TV-u bilo je dovoljno da počne potraga za Senkom: Za sve je "kriv" kačket

- Kačket je zapravo dobio moj suprug, ali je meni bolje stajao i ja ga uvek nosim kad idem na posao. Ali iskreno niti sam znala šta na njemu piše ni koga predstavlja - kroz osmeh priča Senka

  • 5
Senka Petrović, Čačak Senka Petrović, Foto: RINA

Da je nekad zaista jako važno biti na pravom mestu i u pravo vreme, dokaz je i radnica JKP "Komunalac" iz Čačka, Senka Petrović, koja se samo na nekoliko sekundi pojavila na nacionalnoj televiziji, ali to je bilo dovoljno da natpis na njenom kačketu zapazi menadžment jedne kompanije, da krene u potragu za njom i uruči joj vrednu nagradu.

- Mnogo mi se dopada ova prvomajska budilica, volela bih da me svako jutro dočeka ovakva muzika kad dođem na posao - odgovorila je tada Senka na pitanje koje joj je postvaljeno za praznik rada, dok su se gradskim ulicama prolamali tradicionalni zvuci.

Vrlo brzo predstavnici bečke kompanije stupili su u kontakt sa Senkom koja je zaposlena u JKP "Komunalac" i dogovorili da se upravo danas sretnu na robnoj pijaci, nakon završetka njenog radnog vremena kako bi joj uručili mali znak pažnje.

Senka Petrović, Čačak Foto: RINA

- Zastupnik bečke firme u Srbiji, inače moj poslovni partner, pozvao me je odmah sutradan i insistirao da po svaku cenu pronađem Senku i novinara koji je uradio prilog. Potraga za njima je bila filmska, ali smo na kraju zahvaljujući drugim novinarima koji su se raspitali kod kolega uspeli da nađemo obe - kazao je vlasnik firme "Elsat" Dragan Stefanović.

Senka Petrović, Čačak Dragan Stefanović, Foto: RINA

Regionalna menadžerka za zapadnu i centralnu Srbiju bečke kompanije Vesna Vujadinović srela se danas sa Senkom, koja je i ovoga puta bila pomalo zbunjena i iznenađena tolikom pažnjom.

Senka Petrović, Čačak Senka i Vesna Vujadinović: Foto: RINA

- Mnogo sam se iznenadila kada su me pozvali da se sretnemo, ali u svakom slučaju hvala im - kazala je Senka i dodala da kačket nosi i dalje sa velikim zadovoljstvom.

- Kačket je zapravo dobio moj suprug, ali je meni bolje stajao i ja ga uvek nosim kad idem na posao. Ali iskreno, niti sam znala šta na njemu piše, ni koga predstavlja - kroz osmeh priča Senka.

(Telegraf.rs / RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stana

    3. jun 2020 | 18:56

    Ja nosila 5 godina Kačket od CARNEXA i samo jednom dobila nekakvu Kobasicu na Vašaru u Rumi 😔

  • Predator

    3. jun 2020 | 19:09

    Pa fino izgleda i žena i kačket šteta što propade mlada uz takav posao

  • Ludak kao ja

    3. jun 2020 | 19:08

    Ja ću namerno da nosim neprobojni prspuk ako treba i minersko odelo i setaću se crnom gorom ofarbacu se ko škotlanđanin u trobojku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA