Da li će Igor Jurić otkriti ko je pedofil u politici: U podne daje iskaz tužilaštvu

Više javno tužilaštvo je pre dva dana saopštilo da je formiralo predmet i pozvalo Jurića da, povodom navoda koje je izneo u medijima, iznese bliže podatke

  • 16
Igor Jurić

Printskrin: TV Prva

Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" danas u podne trebalo bi da da iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom svojih saznanja u vezi sa političarem pedofilom.

Više javno tužilaštvo je pre dva dana saopštilo da je formiralo predmet i pozvalo Jurića da, povodom navoda koje je izneo u medijima, iznese bliže podatke koji su neophodni za dalje postupanje nadležnog tužilaštva.

Tvrdio da ima dokaze

 

Prošlo je skoro tri meseca otkako je , za šta, kako je rekao, ima dokaze. Pre nekoliko dana Jurića je ministar policije Nebojša Stefanović pozvao da kaže tužilaštvu ko je taj političar.

Tema se pre nekoliko dana prenela u studio Prve televizije, gde se Jurić suočio sa državnom sekretarkom Biljanom Popović Ivković.

- Ko god da ima saznanja da je neko zlostavljao i mučio bilo koje dete, mora odmah da prijavi - rekla je ona u jutarnjem programu TV Prve: - Gospodine Juriću, neko dete, pati, trpi. Morate to da prijavite nadležnim organima.

Jurić je kazao da se od ove teme pravi medijska atrakcija i da je za to kriva upravo Biljana Popović Ivković. Istakao je i da mu smeta što nije upitan za ovu situaciju tokom vanrednog stanja, a zbog čega se ljuti što je upitan upravo tokom predizborne kampanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    5. jun 2020 | 07:43

    Ako stvarno znaš ko je i imaš valjane dokaze odmah da obelodaniš.Ali ako samo mešetariš i vodiš se čaršijskim abrovima onda bi trebao da se pozoveš na odgovornost.Svaka čast što činite za drugu decu i svi mi normalni ljudi se saosećamo sa tvojim bolom ali ......

  • Siki

    5. jun 2020 | 07:53

    Pored silnih pedofila manijaka i siledzija koji se slobodno setaju izgleda da ce Igor Juric u zatvor ,sta se to desava sa nama i ovom jadnom drzavom.🤔

  • 👩‍💻

    5. jun 2020 | 08:08

    Igore, ni reč dok se ne steknu uslovi za pošteno sudjenje. Narod je uz Vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA