≫ 

Završena obdukcija tela Bobane Veličković: Komemoracija i sahrana zakazani su za utorak u Boru

Pošto je na svet u Zaječaru donela zdravog dečaka, Bobana Veličković pala je u komu. Nakon pet dana, prebačena je u KCS Beograd, gde je i preminula

  • 5
Bobana Veličković Foto: Profimedia/PEKKA SAKKI/AFP

Obdukcija tragično preminule Bobane Veličković, evropske prvakinje u gađanju vazdušnim pištoljem, završena je danas, a rezultati će biti poznati najkasnije za četiri meseca, pišu Novosti

Bobana je preminula nakon porođaja u Zaječaru. Bolovala je od eklampsije, povišenog pritiska koji joj je ustanovljen u drugoj polovini trudnoće.

Nakon što je na svet u Zaječaru donela zdravog dečaka, pala je u komu. Nakon pet dana, prebačena je u KBC Beograd, gde je i preminula.

Bobana, koja je tri puta osvajala evropsko zlato, biće kremirana u krugu porodice.

Komemoracija i sahrana zakazani su za utorak u Boru, njenom rodnom gradu.

Bobanin suprug: Obezbedio sam helikopter, doktor je rekao biće dobro

Pre nekoliko dana objavljena je ispovesti supruga Miroslava, koji je objasnio zbog čega je državnom tužiocu podneo krivičnu prijavu za izvršenje krivičnog dela usled kojeg je njegova supruga izgubila život.

- Ona je meni bila sve u životu, iskreno ne mogu da pričam o tome u ovom trenutku. Sve što smo imali, imali smo zajedno. Bili smo zajedno na skoro svim takmičenjima. To je jedna od onih ljubavi o kojima se priča... Čekali smo dete, i Vukašin je ostao da bude meni sećanje na Bobanu. U njemu vidim Bobanu, suvišno je da bilo šta drugo kažem. To je ono najviše što je ostalo od nje, to je moja misija koju tokom života moram da izguram. Sve ostalo je otišlo sa njom - jedva izgovara Miša.

Video: UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Majka i beba svakodnevno vode bitku s retkom bolešću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA