≫ 

U celoj zemlji očekuju se pljuskovi i grmljavina, najpre na severu i severoistoku

Minimalna temperatura od 14 do 22 stepena, maksimalna dnevna od 26 na severu do 34 stepena na istoku Srbije

  • 0
Oluja, kisa, pljusak nevreme oblaci, vozdovac, Beograd Foto: A. Nalbantjan

Na severu i severoistoku Srbije oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ostalim predelima Srbije prepodne sunčano, a poslepodne, uveče i tokom noći promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom, ponegde uz grmljavinske nepogde i obilnije pljuskove.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 22 stepena, maksimalna dnevna od 26 na severu do 34 stepena na istoku Srbije.

U Beogradu promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 20, maksimalna dnevna 28 stepeni.

U Srbiji za vikend promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak nakon oblačnijeg jutra i prepodneva, ponegde sa kišom, tokom dana razvedravanje.

U utorak sunčano i toplo. Krajem dana i tokom noći sa severozapada naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Prognoza vremena Printskrin: RHMZ

U sredu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, krajem dana razvedravanje. Od četvrtka stabilizacija vremena.

U Beogradu za vikend promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak nakon oblačnijeg jutra, tokom dana razvedravanje.

U utorak sunčano i toplo. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, krajem dana razvedravanje. Od četvrtka stabilizacija vremena.

Video: Neuništivi Golf 2: Vozač bez problema proterao mašinu kroz reku koja je tekla ulicom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA