U Subotici četiri nova slučaja zaraze virusom korona

U prethodnih 24 sata u respiratornoj bolničkoj ambulanti pregledano je 14 pacijenata, a pet pacijenata je hospitalizovano, odnosno zadržano na bolničkom lečenju sa sumnjom na kovid

  • 0
Subotica panorama grada Subotica Foto: Shutterstock

U Subotici su registrovana četiri nova slučaja zaraze virusom korona, čime je od početka epidemije ukupan broj pozitivnih na Kovid-19 u tom gradu 86, objavljeno je na sajtu grada.

Kako se navodi, u prethodnih 24 sata u respiratornoj bolničkoj ambulanti pregledano je 14 pacijenata, a pet pacijenata je hospitalizovano, odnosno zadržano na bolničkom lečenju sa sumnjom na kovid.

Oni se nalaze u izolaciji, na infektivnom odeljenju i čekaju rezultate PSR testiranja.

S obzirom na porast broja zaraženih na nivou države, preporuka Kriznog štaba za vanredne situacije Subotičanima je da u svim zatvorenim prostorima i prevozu nose zaštitne maske, održavaju razdaljinu, koriste dezinfekciona sredstva i redovno peru ruke.

Mlađoj populaciji, koja sve češće oboljeva od Kovid-19, štab preporučuje da se ne okupljaju u većem broju u zatvorenom prostoru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA