Hrabriša Nidža (4) koji se lečio u Italiji vraća se kući: "Verovali smo u tebe, tvoju snagu i Boga"

- Verovali smo u tebe i tvoju snagu, verovali smo u Boga i sudija je označio kraj utakmice i ti si uzeo pehar života, ljubavi - napisala je dečakova mama na Fejsbuku

  • 11
Nikola Pavlović

Printskrin: Facebook

Mama malenog Nikole Pavlovića iz Aranđelovca, kog je Srbija upamtila kao Nidžu Hrabrišu, objavila je emotivnu poruku na Fejsbuku, posvećenu lečenju svog sina. Podsetimo, u junu prošle godine dečak nije više imao malignih ćelija u organizmu, a u međuvremenu usledili su meseci imuniterapije. Nidža je bolovao od neuroblastoma, malignog tumora koji nastaje od nezrelih nervnih ćelija. U Nikolinom slučaju, neuroblastom je zahvatio oko 70 odsto kostne srži, ali i deo kičme.

Kako je napisala njegova mama, prošlo je 20 meseci od početka borbe.

- Krenuli smo sa tobom, spremni da se zajedno borimo sa protivnikom o kojem ništa nismo znali osim onog što smo čitali. Verovali smo u tebe i tvoju snagu, verovali smo u Boga i sudija je označio kraj utakmice i ti si uzeo pehar života, ljubavi - napisala je Nikolina mama, Ana.

Nikolina mama napisala je da dečaka sada čekaju redovne kontrole tokom perioda od pet godina, ipak, nema lepše vesti od ove!

Videti nasmejanog, plavog dečaka, koji se hrabro borio i izborio sa opakom bolešću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    4. jul 2020 | 20:08

    Bravo Nidžo junače veliki! Živ nam bio 100god

  • Vanja

    4. jul 2020 | 20:02

    Bravo hrabri Nidžo! Bravo hrabri roditelji! Želim da odahnete od briga i zajedno nastavite nesto mirniju životnu borbu sa kontrolama i režimom koji verujem da Nidža ima i koji ce ga čuvati za dalje.Takva deca znaju da cene zivot i da odvoje bitno od manje bitnog i to ce i vama davati snagu.

  • Aranđelovčanin

    4. jul 2020 | 21:46

    Dušo mala,nek ti je sa srećom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA