Raste broj zaraženih u Zlatiborskom okrugu: Inficirano još 58 ljudi, najviše pozitivnih iz Užica

Od početka epidemije, ovaj okrug ima 577 potvrđenih slučajeva infekcije, oporavio se 181 pacijent, dok je njih 17 preminulo

  • 10
korona virus, koronavirus, bolnica, lekar Foto: Tanjug/AP

Broj zaraženih korona virusom raste i u Zlatiborskom okrugu. U poslednja 24 sata potvrđeno je još 58 pozitivnih slučajeva na kovid-19, kako je saopštio danas užički Zavod za javno zdravlje.

Novih 17 slučajeva zabeležilo je Užice, Sjenica još 12, Požega 10, Nova Varoš 7, Arilje četiri, Čajetina tri, Priboj dva, Bajina Bašta, Kosjerić i Prijepolje po jedan.

Juče se u Zlatiborskom okrugu broj obolelih povećao za 17.

Od početka epidemije taj okrug ima 577 potvrđenih slučajeva infekcije. Oporavio se 181 pacijent, dok je njih 17 preminulo.

Užice je na prvom mestu i po broju obolelih i oporavljenih u okrugu, pa tako taj grad ima ukupno 253 zaražena, od kojih se prema zvaničnim podacima 58 oporavilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panda

    4. jul 2020 | 18:39

    Svi gradovi imaju nove mere samo uzice maske i distanca .nije ovo mali broj obolelih.

  • Sonja

    4. jul 2020 | 18:50

    Ljudi, MOLIM VAS, postujte mere. Pranje ruku, distanca i maske. Nemamo vise vremena da upiremo prstom i govorimo izbori, zurke, manifestacije. Dopustili su sve sto ne treba i placamo vec danak. Znaci pokazite vise tu kolektivnu svest da se kriva spusti jer su ovi rezultati pogubni i porazavajuci za sve. Moramo pokazati solidarnost i empatiju prema sopstvenom stanovnistvu jer na taj nacin ujedno stitimo i sebe i druge. Samo ispostujte to, zaboga! Kada mogu druge drzave u Evropi da se ponasaju u skladu sa merama, mozemo i mi. Ne moramo uvek biti najgori u svemu.

  • Goran F

    4. jul 2020 | 18:37

    Prijepolje moj zavičaj najmiliji grad .....čuvajte se zemljaci , borite se.....😷👋🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA