≫ 

Snežana po celu noć dežura da joj klizište ne odnese jedini dom koji ima: Kuća puca, a ja nemam gde

Poplave su donele još jednu prirodnu katastrofu

  • 2
Blace

Snežana brani kuću od klizišta / Foto: Blace info press

Snežana iz blačkog sela Popove već 12 dana dežura da joj kuću ne odnese klizište  i poručuje: "Nemam gde da odem, ovo mi je jedini dom", vapeći za pomoć.

Nakon poplava čije posledice se i dalje osećaju u blačkom selu Popovi ,gde još nije sređena ozbiljno narušena putna infrastruktura, i gde meštani do sela voze opasno narušenim glavnim putem, prelazeći i kroz napuko most…a i deo puta ozbiljno je potkopan..muke meštana ovog malog sela na jugu Srbije…i dalje ne prestaju…, piše Blace info press. 

Snežana Milutinović danima živi u kući koju klizište samo što nije odnelo u ambis. Po celu noć dežura da je ne odnese klizište.

Poplave su donele još  jednu prirodnu katastrofu. Klizišta su krenula ka nekoliko gazdinstava ovog sela a najgora situacija je u domu Snežane Milutinović.

Njen vapaj i suze i besane noći zbog klizišta koje je krenulo ka njenom domu i ozbiljno ga ugrozilo, traju već 12. dan.

Na ovom brdu živim sama u strahu da ću nestati zajedno sa kućom koju je ozbiljno ugrozilo klizište koje je odmah nakon nedavnih poplava u ovom selu, krenulo. Ja nemam gde da odem, kuća u kojoj živim već je počela da puca, ogromno klizište koje je krenulo ka njoj već je odnelo sušnicu a i kuća samo što nije otišla u potok - kroz suze priča Snežana svoju muku, gledajući sa strahom u ambis ispod kuće.

Blace

Snežana brani kuću od klizišta / Foto: Blace info press

- Noćima ne spavam, budim se i svako veče svetlim sa baterijom da proverim kakva je situacija sa kućom…dole je potok i ozbiljan strmi predeo tako da su moje noći besane. Ako neko može neka mi pomogne - kroz suze poručuje Snežana Milutinović iz blačkog sela koje je zadesila neviđena katastrofa.

Video: Pokrenulo se klizište u Ivanjici: U opasnosti veliki broj kuća, poplava odnela dva mosta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA