Devojka Miljana koji se udavio kod Fruške Gore: Bio si mi najveća ljubav, nikad u meni nećeš umreti

- Svakog dana će mi faliti tvoja poruka za dobro jutro i laku noć. I između poruke "volim te" - napisala je Miljanova devojka

  • 2
Miljan Jovanović Foto: Facebook

Mladić Miljan J. (28) iz Ratkova kod Odžaka udavio se 3. jula u jezeru Beli kamen kod Bešenova na Fruškoj gori, kada je posle posla otišao da se rashladi sa prijateljima, a njegova devojka napisala je oproštajno pismo puno ljubavi i bola zbog gubitka voljene osobe.

- Dragi Miljane, žao mi je što nisam mogla da budem na tvojoj sahrani da ti poželim poslednje zbogom. Volela sam svaki trenutak proveden sa tobom, volela sam tebe, volela sam taj osmeh, te oči pune ljubavi kojima si me gledao. Sećam se naših izlazaka, sećam se naših razgovora do 4-5 ujutru, sećam se svega.

Bog samo zna koliko me je zabolelo što više ne mogu da te zagrlim. Što više ne mogu da te poljubim. Najviše me boli što ne znam sta se desilo tog prokletog dana. Ne verujem nikome i neću, jer znam da to nije tek tako moglo da se desi.

Uvek si me zvao inspektorom i isterivačem pravde. A tvoj inspektor sad ne zna ništa. Izgubila sam nešto jako vredno, a to si bio ti. Bio si mi sve, rame za plakanje, najveća ljubav moja, volim te do ludila. I uvek ću te voleti, nikada u meni nećeš umreti. Ali jedno znam - nas čeka novi život zajedno na nebu. Vole te tvoje okice ko krofnice, tvoja plavušica, tvoj inspektor. Fališ mi svakog dana. Svakog dana će mi faliti tvoja poruka za dobro jutro i laku noć. I između poruke "volim te". Počivaj u miru, najlepše okice moje - bolne su reči Miljanove devojke.

Nije bio vešt plivač

Podsetimo, kako su ranije preneli mediji, Miljan je sa kolegama posla iz Novog Sada otišao na jezero Beli kamen da se malo opuste i okupaju.

Nažalost, desila se tragedija i to naočigled njegovih prijatelja i drugih kupača. Iako su svi skočili da mu pomognu, nisu uspeli da ga izvuku.

Policija je izašla na lice mesta po prijavi kupača, a ubrzo potom pripadnici Žandarmerije izvukli su telo nesrećnog mladića.

Mediji prenose i da nastradali mladić nije bio vešt plivač.

Video: Potresni snimici sa mezarija u Sjenici: Sahranjen Zlatko Gonjanin, imao je samo 40 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana Jovanovic

    5. oktobar 2020 | 14:15

    Brate moj jedini,duso moja mila.Moj Miljance sestra ce te zauvek voleti!

  • Svetlana Jovanovic Cvetkovic

    5. oktobar 2020 | 14:12

    Brate moj jedini duso moja nisi imao devojku sada mogu da kazu svasta,nisi bio plivac pojao se plivanja i vode.Brate MOJ jedini,zauvek ce te voleti sestra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA