Palma sa ženom u prirodi: Pokazao u kakvoj je formi i kako se lome daske

Iako je negde u prirodi, a pri tom se nalazi sa suprugom, očekivano bi bilo da se odmara, međutim on je i ovoga puta pokazao da se trening ne zapostavlja nikako i da je u dobroj formi

  • 9

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pokazao je da je i dalje u odličnoj formi i veoma posvećen svojoj omiljenoj sportskoj disciplini kik-boksu. Naime, Palma ne odmara od treninga ni na odmoru.

Iako je negde u prirodi, a pri tom se nalazi sa suprugom, očekivano bi bilo da se odmara, međutim on je i ovoga puta pokazao da se trening ne zapostavlja nikako i da je u dobroj formi.

Ovoga puta njegov protivnik je bila drvena daska koju je sa lakoćom oborio na zemlju.

Dragan Marković Palma Palma u zavidnoj formi - Foto: Telegraf.rs

- Nekad sam lomio i deblje daski od ovih. Sad ću da probam, posle treninga od 45 minuta, da li mogu da polomim odnosno otkovem ovu dasku, koja nije baš tako tanka - kaže Palma u videu nakon čega jednim potezom  obara "protivnika" na travu.

Poznato je da je Palma još kao mlađi trenirao kik-boks, i da je i dan danas istom posvećen. On je inače i veliki ljubitelj sporta, naročito kik-boksa, a vlasnik je i kluba "Palmini tigrovi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA