≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 10. jul 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 7
naslovne strane prelistavanje naslovnice naslovnica

Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 10. jul 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    9. jul 2020 | 21:20

    Kao prvo nemaju veze Rusi sa demonstracijama to je duboka drzave Amerike i nasi domaci izdajnici koji rade za nju takodje i Nemacka u Nemackoj vec objavljuju da je u Srbiji rat da njihovi budzovani ne ulazu novac u Srbiju to je bezobrazna hajka zapada da bi napali Ruse i Kineze i okrenuli Srbiju!!!!Ali Srbija ostaje neutralna i ostaje ujedinjena par izdajnika i prodanih dusa i Izetbegovicevci Milogorvi siptari strani ljudi nece rusiti Srbiju molim da se objavi!!!

  • NS

    9. jul 2020 | 22:05

    Doslo vreme da se oglase oni koji imaju udela u ovim demostracijama huligana u nasoj zemlji. Prvo americki ambasador kaze da prati situaciju u nasoj zemlji i trazi da se ne koristi prekomerna sila. Ko je uopste taj covek i kako sme da se mesa u unutrasnje stvari nase zemlje. On prica o sili, a u njegovoj zemlji ljudima lome vratove. Neka ide tamo i pocisti smece u svojoj zemlji. Za njih je Vucic demokrata broj jedan u svetu. Neka nadju zemlju u kojoj se sme napadati cak i porodica predsednika. Ima tu jos stranaca, kazu dosli su da se bore protiv diktature, a u svojoj zemlji su manji od makovog zrna. Sve strance, koji su ucestvovali u neredima odmah pohapsiti i saznati ko su im gazde. Nase huligane, koji su pravili nerede pohapsiti, a svu stetu koju su napravili razbijajuci ono sto smo mi gradili, svi ucesnici u tome moraju da nadoknade stetu. Za maloletnike obavezati roditelje za naknadu jer ih nisu vaspitali kako treba, a punoletni, ako treba i prinudnim radom, ako nemaju novac, neka stetu nadoknade prinudnim radom. Nikome ne dozvoljavam da moga predsednika naziva diktatorom, ne zato sto on to po njima jeste, nego zato sto oni nikada od svog naroda ne mogu dobiti podrsku koliku je on dobiva. Posebno im smeta to sto ne igra po njihovim zahtevima, pa je za to diktator. Kada bi ti isti bili " diktatori" kao sto je nas predsednik ceo svet bi ziveo u blagostanju i sreci. Smeta im njegova snaga, odlucnost i hrabrost.

  • Tig

    10. jul 2020 | 00:52

    Uzalud bi opozicija vodjena Djilasom preuzela vlast jer to ne bi trajalo ni 3 dana.Zamislite opozicija preuzima vlast, koja bi tek onda kontra navala protestanata bila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA